Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Nuorisolautakunta 104 31.08.2011 5

9232-2011 (044)

Aamu- ja iltapäivätoiminnan ruokapalvelusopimus

Tiivistelmä: -

Nlk § 104

Osastopäällikkö Eeva Roiha:

 

Turun kaupungin konsernijaoston 22.3.2011 § 5 ohjeen mukainen määräaikainen ruokapalvelusopimus tehdään nuorisoasiainkeskuksen ja kiinteistöpalveluliikelaitoksen välillä. Sopimus koskee aamu- ja iltapäivätoiminnan tilaamia välipaloja Katerinki ruokapalvelusta.

 

Aamu- ja iltapäivätoiminta ilmoittaa aina kauden alussa mihin kerhoihin välipala tilataan valmiina. Joissakin kerhoissa valmistetaan mahdollisuuksien mukaan välipala itse. Palvelun tuottajilla on mahdollisuus tilata saman sopimuksen mukaisesti välipaloja omiin kerhoihinsa. Tällöin Katerinki laskuttaa heitä suoraan.

 

Kaupunki on siirtynyt uuteen SAP taloushallintojärjestelmään, joka edellyttää sopimusten tekemistä kaupungin sisäisessä liiketoiminnassa. Sopimukset tehdään säännöllisistä ostoista/myynneistä ja niiden kulut arvioidaan etukäteen järjestelmässä ja loppuvuonna kulut tasoitetaan todellisen kulutuksen mukaan.

 

Välipalan hinta Katerinkilta tilattuna on 1,23 €/pv/lapsi. Välipala tilataan niihin kerhoihin, joissa ei ole mahdollisuutta valmistaa välipalaa itse, jolloin kerhot ovat yleensä koulujen tiloissa. Nuorisotoimen kerhoja on tällä hetkellä yhteensä 19, joista alle puoleen eli 9 kerhoon tilataan välipalat valmiina. Välipalojen määrä tilataan lasten määrän mukaan. Kevään osalta 9 kerhon välipalojen lasku oli yhteensä 30.508,92 €.

 

 

Liite 1                                 Ruokapalvelusopimus

 

Liite 2                                 Sopimuksen palveluhinnasto

 

Nuorisotoimenjohtaja Annina Lehtiö–Vainio:

 

Ehdotus       Nuorisolautakunta päättää hyväksyä liitteen mukaisen ruokapalvelusopimuksen nuorisoasiainkeskuksen ja kiinteistöpalveluliikelaitoksen välillä ja valtuuttaa nuorisotoimenjohtajan Annina Lehtiö-Vainion allekirjoittamaan sopimuksen. Nuorisotoimen tilaamat välipalat maksetaan aamu- ja iltapäivätoiminnan tililtä 25500.

PäätösNuorisolautakunta päätti hyväksyä liitteen mukaisen ruokapalvelusopimuksen nuorisoasiainkeskuksen ja kiinteistöpalveluliikelaitoksen välillä ja valtuuttaa nuorisotoimenjohtajan Annina Lehtiö-Vainion allekirjoittamaan sopimuksen. Nuorisotoimen välipalat maksetaan aamu- ja iltapäivätoiminnan tililtä 25500.

Nuorisolautakunta merkitsi tiedoksi, että välipalan hinta Katerinkilta tilattuna on 1,32 €/pv/lapsi.


Liitteet:

Nlk § 104
Liite 1:Ruokapalvelusopimus
Liite 2:Ruokapalvelusopimuksen palveluhinnasto