Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Nuorisolautakunta 61 28.04.2011 9

4996-2011 (039)

Luottokortin hankkiminen nuorisotoimenjohtajalle

Tiivistelmä: -

Nlk § 61

Osastopäällikkö Ritva Jykelä:

 

Nuorisotoimenjohtaja on anonut Business Eurocard – luottokorttia käytettäväksi virkamatkoihin liittyvien hotellilaskujen ja ravintolalaskujen maksamiseen sekä vieraanvaraisuuden osoittamiseen kaupungin organisaation ulkopuolisille henkilöille neuvotteluissa tai edustustilaisuuksissa sekä erityistapauksissa vieraanvaraisuuden osoittamiseen omalle henkilöstölle, kun kyseessä on esim. eläkkeelle siirtyminen, merkkipäivä tai muu perusteltu syy.

 

Kaupungin säännösten ja talouskeskuksen ohjeiden mukaan henkilöllä, jolle oikeutta luottokortin käyttöön haetaan, pitää olla voimassa olevat hankintavaltuudet. Myöntäjä asettaa kortin käytölle luottorajan, joka on tarkoitukseen sopiva. Hankintavaltuuksien puitteissa suuremmat hankinnat tulee tehdä laskua vastaan. Kortinhaltijan tulee säilyttää suorituksista saadut alkuperäiset ostotositteet laskun tarkistamista varten.

 

Business Eurocard on Suomen johtava yrityskorttijärjestelmä, joka vähentää käteisen rahan sekä matkaennakoiden tarvetta. Se käy maksuvälineenä hotelleissa, liikkeissä ja monissa palvelupisteissä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Luottokortin vuosimaksu on 40 euroa.

 

Ehdotus       Nuorisolautakunta päättää myöntää nuorisotoimenjohtaja Annina Lehtiö-Vainiolle luvan Business Eurocard -luottokortin hankkimiseen ja vahvistaa kortin luottorajaksi 3000 euroa.

PäätösNuorisolautakunta päätti puheenjohtajan esityksestä myöntää nuorisotoimenjohtaja Annina Lehtiö-Vainiolle luvan Business Eurocard-luottokortin hankkimiseen ja vahvistaa luottorajaksi 3000 euroa.

Lehtiö-Vainio oli esteellinen ja poistui asian käsittelyn ajaksi.

Jakelu

tpvLehtiö-Vainio Annina
tiedMäki-Salminen Miia