POINTTI.INFO -VERKKOPALVELUN YLLÄPITO- JA YHTEISTOIMINTASOPIMUS

 

 

 

 

SOPIJAPUOLET

 

TURUN KAUPUNKI, Nuorisoasiainkeskus (jälj. Palveluntuottaja)

Puutarhakatu 14 A, 20100 Turku

 

 

 

kunta/kaupunki (jälj. Yhteistyökumppani)

 

 

 

Sopimuksen tarkoitus

 

Tällä sopimuksella Palveluntuottaja ja Yhteistyökumppani sopivat niistä ehdoista, joilla Yhteistyökumppani saa käyttää Palveluntuottajan ylläpitämää nuorille tarkoitettua pointti.com -verkkopalvelua (jälj. Verkkopalvelu)

 

Muut ehdot:

 

1.  Sopijapuolten yhteyshenkilöt

 

Palveluntuottajan yhteyshenkilö:

 

 

 

 

Yhteistyökumppanin yhteyshenkilö:

 

 

 

 

Sopijapuolen on ilman aiheetonta viivytystä ilmoitettava toiselle sopijapuolelle yhteyshenkilönsä vaihtumisesta ja uuden yhteyshenkilön yhteystiedot.

 

 

2.  Sopijapuolten vastuut ja yhteistyö Verkkopalvelun toteuttamisessa

 

Palveluntuottajan vastuut:

 

-Verkkopalvelun yleisosioiden ylläpitäminen ja kehittäminen sekä Verkkopalvelun pääsivun uutisoinnista vastaaminen yhteistyössä muiden kuntien kanssa

-Uusien käyttäjien / vastuuhenkilöiden perehdyttäminen Verkkopalvelun käyttöön (salasanat jne.)

-Koordinoi Palveluntuottajan ja Yhteistyökumppaneiden yhteisiä tapaamisia

-Vastaa yhteistyöstä verkkopalvelun teknisen toteuttajan (Oy Poutapilvi web design Ab tai muu yritys/yhteisö) kanssa

-Vastaa Verkkopalveluun kuuluvan sivuston teknisen ylläpidon valvonnasta (levytila)

-Huolehtii Verkkopalveluun kuuluvan Nuorten juttu -osion kirjoitusten liittämisestä sivustolle

 

 

 

Yhteistyökumppanin vastuut:

 

-Omien tietojen ajan tasalla pitäminen Verkkopalvelun yleisosiossa ja kunnan omilla sivuilla sekä omien ajankohtaisten uutisten tekeminen kunnan omille sivuille

-Kansioiden/tiedostojen siivoaminen niistä Yhteistyökumppanin Verkkopalvelun sivustolle laittamista tiedoista, jotka ovat käyneet tarpeettomiksi (ehkäisee Verkkopalvelun levytilan täyttymistä)

-hoitaa Verkkopalveluun kuuluva Harrastushaku-osio oman kunnan osalta

-huolehtia Verkkopalvelun yleisestä markkinoinnista oman kunnan asukkaille ja huolehtia tiedottamisesta oman kunnan nuorisojärjestöille mahdollisuudesta näkyä Verkkopalvelun Harrastushaku-osiossa

 

Yhteistyökumppanin käytettävissä olevia yhteistyömuotoja:

 

-Uutisten tuottaminen ja niiden ehdottaminen Verkkopalvelun pääsivulle Palveluntuottajan Nuorten Turku -toimintamuodon kautta

-Osallistua Verkkopalvelun yleisosioiden kehittämiseen (ideat, ehdotukset, uudet rakenteet jne.)

 

3.  Yhteistyökumppanin vastuu kustannuksistaan ja vastuu aiheuttamistaan vahingoista

 

Yhteistyökumppani vastaa yksin kaikista omista kustannuksistaan, joita sille aiheutuu Verkkopalveluun osallistumisesta.

 

Yhteistyökumppani on vastuussa kaikesta Verkkopalveluun tuottamastaan aineistosta ja vastaa siten aineistonsa kolmannelle osapuolelle mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, näiden vahinkojen selvittelystä sekä näistä vahingoista syntyvistä vahingonkorvauksista.

 

4.  Ruotsinkieliset sivut

 

Verkkopalvelussa on ruotsinkieliset sivut, joilla tärkeät Verkkopalvelun sivustolla olevat asiat on käännetty ruotsiksi. Kaikkea sivustolla olevaa suomenkielistä aineistoa ei siis käännetä ruotsiksi. Ruotsinkielisen sivuston kustannuksiin osallistuvat vain ne kunnat, jotka lähtevät alla olevan valinnan mukaisesti mukaan ruotsinkieliseen sivustoon. Vain mukaan lähtevä kunta voi tuottaa aineistoa ruotsinkieliseen sivustoon.

 

Yhteistyökumppani lähtee mukaan ruotsinkieliseen sivustoon (ruksataan vain, jos kunta lähtee mukaan):

 

5.  Englanninkieliset sivut

 

Verkkopalvelun englanninkieliset sivut sisältävät Palveluntuottajan ja kaikkien Yhteistyökumppaneina toimivien kuntien nuorisotoimen yhteystiedot.

 

Kukin kunta vastaa omien yhteystietojensa ajanmukaisuudesta.

 

6.  Palveluntuottajalle maksettava korvaus, maksuehdot ja lisäpalvelut

 

Palveluntuottaja laskuttaa Yhteistyökumppania palvelun tekniselle toteuttajalle (Oy Poutapilvi web design Ab tai muu yritys/yhteisö) maksamistaan sovellus- ja palvelinvuokrista. Mainitut sovellus- ja palvelinvuokrat jaetaan Palveluntuottajan ja Yhteistyökumppanien kesken pääluvun mukaisesti. Jokainen kunta (myös Palveluntuottaja) osallistuu siis samansuuruisella osuudella ko. sovellus- ja palvelinvuokran suorittamiseen. Verkkopalvelun ruotsinkielisestä sivustosta muodostuviin kustannuksiin (sovellus- ja palvelinvuokran ruotsinkielinen moduuli) osallistuvat kuitenkin vain ne kunnat, jotka valintansa mukaisesti lähtevät mukaan ruotsinkieliseen sivustoon (vrt. sopimuskohta 4). Ruotsinkielisen toiminnan sovellus- ja palvelinvuokrat jaetaan tasan kaikkien ruotsinkieliseen sivustoon mukaan lähtevien kuntien kesken (mukaan lukien Palveluntuottaja).

 

Palveluntuottaja laskuttaa Yhteistyökumppania vuosittain. Laskutus tapahtuu jälkikäteen, sen jälkeen, kun Palveluntuottaja on suorittanut sovellus- ja palvelinvuokrat tekniselle tuottajalle (Oy Poutapilvi web design Ab tai muu yritys/yhteisö). Laskun maksuaika on 14 päivää laskun lähettämisestä. Viivästyneelle suoritukselle Yhteistyökumppani suorittaa viivästyskorkoa korkolain mukaan.

 

Yhteistyökumppani vastaa itse kuluista, jos Verkkopalvelussa oleville kunnan omille sivuille halutaan asiakaspalvelutyötä vaativia muutoksia tai lisäyksiä. Tällöin Yhteistyökumppani sopii asiasta suoraan teknisen tuottajan (Oy Poutapilvi web design Ab tai muu yritys/yhteisö) kanssa Palveluntuottajan osallistumatta asiaan millään tavalla.

 

7.  Sopimuksen voimaantulo

 

Sopimus on voimassa 1.1.2011 alkaen ja sitä sovelletaan mainitusta päivästä alkaen sopimuksen tarkoittamaan Verkkopalvelun ylläpito- ja yhteistoimintaan.

 

8.  Sopimuksen voimassaolo, irtisanominen ja korvaus irtisanomisvuodelta

 

Sopimus on voimassa toistaiseksi.

 

Molemmilla sopijapuolilla on oikeus irtisanoa sopimus siten, että sopimuksen voimassaolo päättyy kalenterivuoden lopussa. Irtisanominen on saatettava kirjallisesti toisen sopijapuolen tietoon vähintään 3 kuukautta ennen kalenterivuoden loppua.

 

Yhteistyökumppani on velvollinen täysimääräisesti suorittamaan Palveluntuottajalle tämän sopimuksen mukaisen korvauksen irtisanomisvuodelta.

 

9.  Sopimuskappaleet

 

Tätä sopimusta on laadittu kaksi samasanaista kappaletta, yksi molemmille sopijapuolille.

 

 

ALLEKIRJOITUKSET

 

 

 

_______ / _______ 2011                                 ______ / ______ 2011

 

 

 

TURUN KAUPUNKI,                                         _____________ kunta / kaupunki

Nuorisoasiainkeskus

 

 

 

Annina Lehtiö-Vainio                                         _____________

nuorisotoimenjohtaja