Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Nuorisolautakunta 4 25.01.2011 4

450-2011 (049)

Nuorisotoimen menojen hyväksyminen vuonna 2011

Tiivistelmä: -

Nlk § 4

Osastopäällikkö Ritva Jykelä:

 

Kaupungin hallintosäännön (kv 29.3.2010 § 58) 24 §:n mukaan virastopäällikkö, nuorisotoimenjohtaja, lautakunnan alaisena johtaa ja valvoo nuorisotoimen toimintaa ja vastaa esim. sen taloudesta. Nuorisoasiainkeskuksen voimassa olevan toimintasäännön (nlk 25.10.2010 § 120) mukaan tulosalueen johtaja tulosalueensa osalta valvoo määrärahojen käyttöä ja tulojen kertymistä sekä laskujen ja muiden tiliasiakirjojen tarkastamista annettujen määräysten mukaisesti.

 

Nuorisolautakunnan tulee tehdä päätös nuorisotoimenjohtajaa ja osastopäälliköitä henkilökohtaisesti koskevien, viranhoidosta aiheutuneiden menojen hyväksyjästä.

 

Palkkio- ja matkustussääntöä päivitettiin vuonna 2010 (kv 1.11.2010 § 209). Kaupunginhallituksen hallintojaoston on määrännyt johtavan kaupunginsihteerin ko. säännön 13 §:ssä tarkoitetuksi viranhaltijaksi, jonka tehtävänä on käsitellä säännön 9 §:ään perustuvat luottamushenkilöiden ansionmenetys- ja muut kustannusten korvausvaatimukset ja huolehtia niiden maksamisesta. Nuorisolautakunnan on määrättävä ko. viranhaltija hyväksymään nuorisotoimea koskevat ansionmenetys- ja muut korvausvaatimukset.

Nuorisotoimenjohtaja Annina Lehtiö-Vainio:

EhdotusNuorisolautakunta päättää, että vuonna 2011

Nuorisotoimen yli 10 000 euron laskut hyväksyy nuorisotoimenjohtaja ja muut laskut oman tulosalueensa osalta hyväksyy osastopäällikkö.

Osastopäälliköitä henkilökohtaisesti koskevat, viranhoidosta aiheutuvat menot hyväksyy nuorisotoimenjohtaja.

Nuorisotoimenjohtajaa henkilökohtaisesti koskevat, viranhoidosta aiheutuvat menot hyväksyy palvelutoimen apulaiskaupunginjohtaja, ja johtava kaupunginsihteeri hyväksyy nuorisolautakunnan luottamushenkilöitä koskevat ansionmenetykseen ja muiden kustannusten korvaamiseen liittyvät vaatimukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, talousasiat
tiedKeskushallinto, talouspalvelukeskus
tiedKyttä Maija
tiedMäki-Salminen Miia
tiedTakomo Terhi