Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Monikulttuurisuusneuvosto729.02.20247

1565-2024 (00 01 02, 02 05 01)

Maahanmuuttajayhdistysten avustukset

Tiivistelmä: -

Monikune § 7

Palvelujohtaja Mika Helva

​Tässä kokouksessa piti käsitellä maahanmuuttajayhdistysten avustuksia, mutta avustukset ovat jo etenemässä hyvinvointilautakunnan päätettäväksi. Monikulttuurisuusneuvosto voi tehdä aloitteen siitä, että se saisi jatkossa antaa näistä avustuksista oman lausuntonsa.

Ehdotus​Monikulttuurisuusneuvosto tekee aloitteen hyvinvointilautakunnalle siitä, että sitä kuultaisiin jatkossa ennen monikulttuurisuusyhdistysten avustuksista päättämistä.

Päätös​Tuija Väyrynen kertoi, että hän oli saanut Aino Pohjanvirran ja Anna-Mari Sopenlehto-Jokisen viestin, jossa he olivat kutsuneet Monikulttuurisuusneuvostosta 2-3 henkilöä vaikuttajaryhmien työpajaan, jossa käsitellään näitä maahanmuuttajayhdistysten avustuksia ja jossa voi tehdä uudistusehdotuksia avustuksista päättämiseen.

Sovittiin, että Heidi Tuohisuo ja Mohammad Badawieh osallistuvat 16.4.2024 pidettävään järjestöfoorumiin. Monikulttuurisuusneuvoston jäsenet voivat lähettää Heidille ehdotuksia maahanmuuttajayhdistysten avustuksista lausunnon antamiseksi ja päättämiseksi.