Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Monikulttuurisuusneuvosto3213.10.20224

10084-2022 (00 00 01)

Monikulttuurisuusneuvoston edustus hyvinvointialueen monikulttuurisuusneuvostossa

Tiivistelmä: -

Monikune § 32

Palvelujohtaja Mika Helva:

Edellisessä monikulttuurisuusneuvoston kokouksessa 8.9.2022 sovimme, että lähetämme uudestaan sähköpostitse kaikille jäsenille linkin, jonka kautta kaikki halukkaat voivat ilmoittaa kiinnostuksensa V-S hyvinvointialueen monikulttuurisuusneuvostoon 30.9.2022 mennessä.

Luottamuselintoimikunta päätti kuitenkin uudestaan ohjeistaa (kokous 15.9.2022) Turun kaupungin monikulttuurisuusneuvostoa, vanhusneuvostoa ja vammaisneuvostoa hyvinvointialueen vaikuttajatoimielinten jäsenten ja varajäsenten valinnassa siten, että valittavien henkilöiden tulisi edustaa eri puolueita seuraavasti:

  Jäsen Varajäsen
Monikulttuurisuusneuvosto VAS RKP
Vanhusneuvosto KOK SDP
Vammaisneuvosto VIHR SDP

Monikulttuurisuusneuvostossa Vasemmistoliiton edustajina toimivat Paco Diop ja Amro el-Khatib ja Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen edustajina toimivat Anna-Karin Tötterman ja Johan Werkelin.

EhdotusTurun kaupungin monikulttuurisuusneuvosto valitsee keskuudestaan yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen Varsinais-Suomen hyvinvointialueen monikulttuurisuusneuvostoon.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Monikulttuurisuusneuvosto esittää keskuudestaan jäseneksi Paco Diopin (VAS) ja varajäseneksi Anna-Karin Töttermanin (RKP) Varsinais-Suomen hyvinvointialueen monikulttuurisuusneuvostoon.