Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta4423.09.202110

10898-2021 (00 01 01)

Lounais-Suomen jätehuoltolautakunnan delegointipäätökset

Tiivistelmä:

Lautakunta merkitsee tiedokseen lautakunnan aikaisemmin tehdyt toimivallan siirtopäätökset viranhaltijoille.

Lsjhlk § 44

Kaupunkiympäristö, hallintojohtaja Harri Lehtinen 15.9.2021:

Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta on aikaisemmin tehnyt päätöksiä, joilla lautakunnan toimivaltaa on siirretty kaupunkiympäristötoimialan ja konsernihallinnon viranhaltijoille.

Kaupungin viranhaltijaorganisaatio on muuttunut siten, että kaupunkiympäristötoimialan tilalle on tullut kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus. Konsernihallinnossa on tapahtunut sisäisiä vastuualueiden ja yksiköiden uudelleen jakoja.

Hallintosäännön muutoksista huolimatta on tulkittu, että lautakunnan tekemiä delegointipäätöksiä ei tarvitse uusia, koska samat viranhaltijat, joille päätösvaltaa on delegoitu, toimivat edelleen uudessakin organisaatiossa. Lisäksi lautakunnan nimi on pysynyt samana, vaikka lautakuntien jäsenet ovat vaihtuneet viime vaalikaudesta.

Lautakunnalle tuodaan tiedoksi aikaisemmat delegointipäätökset ja lautakunnalla on niin halutessaan oikeus päättää asiasta toisin. Aikaisemmat päätökset esitellään kokouksessa tarkemmin ja yhteenveto päätöksistä on päätösehdotuksen oheismateriaalina.

Oheismateriaali 1Lautakunnan aikaisemmat delegointipäätökset

Valvontajohtaja Leena Salmelainen:

EhdotusLounais-Suomen jätehuoltolautakunta päättää merkitä asian tiedoksi sekä todeta, että ko. viranhaltijat voivat edelleen käyttää aikaisempien päätösten mukaista toimivaltaa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKaupunkiympäristö, ympäristönsuojelu
tiedXXXXX