Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta5819.09.20174

9856-2017 (14)

Syksyn 2017 jätehuoltokoulutukset

Tiivistelmä: -

Lsjhlk § 58

Jätehuoltoasiamies Satu Ojala 11.9.2017:

Syksyllä 2017 on tarjolla useita eri jätehuoltoalan valtakunnallisia koulutuksia ja tapahtumia. Tapahtumista ja koulutuksista on tiedotettu jätehuoltolautakuntaa sähköpostitse ja 31.8.17 kokousta edeltävässä infotilaisuudessa. Osaan tapahtumista ilmoittautumisaika on jo mennyt ja myös halukkaat osallistujat lautakunnasta ovat jo näihin ilmoitetut. Jätehuoltolautakunnan tulee kuitenkin päätöksellään vahvistaa osallistuminen sekä päättää, mihin muihin koulutuksiin lautakunnan jäsenet ja varajäsenet sekä henkilöstö osallistuvat syksyn 2017 aikana.

Kuntien viranhaltijaedustajat lautakunnassa voivat osallistua koulutuksiin oman kuntansa puolesta, eivät jätehuoltolautakunnan puolesta.

Syksyn koulutukset ja tapahtumat ovat

Koulutuksiin matkustetaan osallistujamäärän ja tilanteen mukaan joko junalla tai linja-autolla, Turun kaupungin yhteiskäyttöautoja hyödyntäen tai yhdessä Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n kanssa.

Koulutuksiin osallistumisista aiheutuvat kustannukset maksetaan jätehuoltolautakunnan talousarviosta. Lautakunnan kaikki kulut, sisältäen myös koulutuskulut, laskutetaan Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:ltä.

Vt. ympäristönsuojelujohtaja Olli-Pekka Mäki:

EhdotusLounais-Suomen jätehuoltolautakunta päättää, että esityksessä lueteltuihin koulutuksiin voivat osallistua lautakunnan jäsenet ja varajäsenet, lautakunnan esittelijä, sihteerit, jätehuoltoasiamiehet ja suunnittelijat. FCGn ja Suomen Kuntaliiton järjestämistä jätelautakuntien koulutuspäivistä osallistutaan ainoastaan 12.10.2017 Tampereen tilaisuuteen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedGrönroos Mirja
tiedHarro-Siiki Anu