Turun kaupunki/liikuntalautakunta

 

Oikaisuvaatimuspyyntö

 

Asia: Liikuntalautakunnan päätös 12.12.2023 harjoitustilavuokrien korvaamisen avustuksen ennakkonoston takaisinperinnästä Coco Sport ry:lle.

 

 

Coco Sport ry:n hallitus pyytää oikaisua tehtyyn päätökseen ja vapautusta yhdistykselle kohdistettuun takaisin perintään. Seura haluaa tuoda asiaan selvityksen, joka vaikuttaa olennaisesti siihen, että seura ei ole hakenut 2023 harjoitustilavuokrien korvaamisen avustusta ajallaan liikuntalautakunnalta eikä liikuntalautakunta ole siten myöntänyt avustusta avustusjaossa.

 

Muutosta päätökseen haetaan syystä, että seurassa tuolloin toiminut toiminnanjohtaja oli irtisanoutunut työstään ja työvelvollisuuden aikana oli jättänyt hakemuksen tekemättä. 

Avustustenhaku on kuulunut toiminnanjohtajan tehtäviin. Hänellä oli tiedot avustushausta ja hänelle oli toimitettu kaikki avustushakemuksen liitteeksi kuuluvat tilavuokrien kulut. Ohessa liitteenä harjoitustilavuokrien 2023 tiedot, joiden olisi pitänyt olla avustushaun liitteinä.

 

Seuran hallitus pyytää tässä tilanteessa mahdollisuutta avustusasian uudelleen käsittelyyn. Avustusasian osalta onnettomin seikka on se, että hakua ei olla ajallaan tehty mutta siihen liittyvät kulut ovat kauden aikana toteutuneet.

 

Haluamme myös mainita, että seuran hallitus reagoi tähän ikävänä yllätyksenä tulleeseen asiaan heti 15.12.2023 päätöksen tiedoksisaannista. Asiaan liittyen pyydettiin mahdollisuus tehdä oikaisuvaatimus ja sovittiin maksun osalta uudesta eräpäivästä.

 

 

 

Turussa 16.1.2024

 

Kunnioittavasti

Coco Sport ry:n hallitus