Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Liikunnan palvelukokonaisuus 
Liikuntapalvelujohtaja1705.12.2023 

7039-2023 (01 01 01)

Liikuntapaikkamestarin viran (vak.nro 403941) täyttäminen

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi 5.12.2023:

Turun kaupungilla liikuntapalveluiden palvelualueella on ollut haettavana liikuntapaikkamestarin virka 17.10.–7.11.2023 välisenä aikana.

Palkkakustannukset sisältyvät talousarvioon, viran täyttäminen ei lisää HTV:tä eikä kunnossapitoyksikön kokonaisuutta voida hoitaa ilman, että liikuntapaikkamestarin virka täytetään.

Liikuntapaikkamestari työskentelee liikuntapaikkayksikössä ja keskeisimpänä vastuuna hänellä on johtaa kunnossapitoyksikköä. Yksikön vastuualueita ovat tukipalvelut liikuntapalveluiden muille yksiköille, joita ovat mm. ulkoilureitistöjen sekä latuverkoston hoito/lumetukset, hätätyöt, kuljetukset, jätehuolto, auraukset, kaluston/laitteiden huollot ja korjaukset, puu- sekä kirvesmiestyöt/korjaukset, metallityöt/korjaukset, sähkökorjauspalvelut, jalkapallonurmikenttien ylläpito/hoitotyöt, tapahtumarakentaminen, materiaalihankinnat ja varastojen ylläpito.

Liikuntapaikkamestarin tehtäväkohtainen palkka on 3.185,00 €/kk.

Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä yhteensä 41 kpl. Hakemusten perusteella kutsuttiin haastatteluihin neljä hakijaa.

Hakemusten, haastattelujen, osaamisen ja työkokemuksen sekä kirjallisen tehtävän perusteella liikuntapaikkamestarin viran vaadittavat taidot täytti parhaiten Joni Österlund. Hänellä on tehtävään riittävä koulutus ja työkokemus sekä on liikuntapaikkamestarin tehtävien hoitamisen kannalta hyvät valmiudet toimia kunnossapitoyksikön vastuuhenkilönä ja johtaa päivittäistä operatiivista toimintaa.

Esitän, että Turun kaupungin liikuntapaikkamestarin virkaan (vak.nro 403941) otetaan tradenomi/liikuntapaikkamestari Joni Österlund 2.1.2024 alkaen.

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

Päätös​Päätin, että Turun kaupungin liikuntapaikkamestarin virkaan (vak.nro 403941) otetaan tradenomi/liikuntapaikkamestari Joni Österlund 2.11.2024 alkaen ehdolla, että hänet todetaan Turun kaupungin työterveyshoitajan todistuksen perusteella terveytensä puolesta sopivaksi virkaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3.185,00 €/kk hänelle kuuluvin lisin.

Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Markus Kalmari

Liikuntapalvelujohtaja

Jakelu

aoMuut hakijat
tpvKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedLiikuntalautakunta
tiedBergendahl Kirsi
tiedForsell Milla
tpvNummi Oskari
aoÖsterlund Joni