Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Liikunnan palvelukokonaisuus 
Liikuntapalvelujohtaja1303.11.2023 

7681-2023 (01 01 01)

Liikuntasuunnittelijan viran (vak.nro 403936) täyttäminen

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi 3.11.2023:

Turun kaupungilla liikuntapalveluiden palvelualueella on ollut haettavana liikuntasuunnittelijan virka 11.10.–25.10.2023 välisenä aikana.

Palkkakustannukset sisältyvät talousarvioon, viran täyttäminen ei lisää HTV:tä eikä liikuntasuunnittelun kokonaisuutta voida hoitaa ilman, että liikuntasuunnittelijan virka täytetään.

Liikuntasuunnittelija työskentelee liikuntapaikkayksikössä ja työn keskeisimpänä vastuualueena on liikuntapaikkaverkoston ylläpitoon ja investointeihin liittyvät suunnittelu- ja selvitystyöt. Rakennushankkeiden selvitys- ja suunnittelutöitä ovat mm. esiselvitykset, hankekortit, hankesuunnitelmat, palvelu- ja olosuhdeverkkoselvitykset, joita valmistellaan vuorovaikutuksessa eri tahojen kanssa. Lisäksi tehtävänä on hakea hankkeisiin liittyvät valtion liikuntapaikkarakentamisen avustukset, tehdä erilaiset päätösten valmistelua ja sopimusten laadintaa sekä niihin liittyvien taustamateriaalien tuottamista. Lausunnot, aloitevastaukset ja vuorovaikutustyö/viestintä eri ryhmissä ja hankkeissa. Paikkatietoasiat ja nettisivujen päivitykset.​

Liikuntasuunnittelijan tehtäväkohtainen palkka on 3.185,00 €/kk.

Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä yhteensä 15 kpl. Hakemusten perusteella kutsuttiin haastatteluihin kolme hakijaa.

Hakemusten, haastattelujen, osaamisen ja työkokemuksen sekä kirjallisen tehtävän perusteella liikuntasuunnittelijan viran vaadittavat taidot täytti parhaiten Janina Mäkinen. Hänellä on tehtävään riittävä koulutus ja työkokemus sekä on liikuntasuunnittelijan tehtävien hoitamisen kannalta hyvät tiedonhankinta-, tiedonkäsittely- ja suunnittelutaidot.

Esitän, että Turun kaupungin liikuntasuunnittelijan virkaan (vak.nro 403936) otetaan liikuntatieteiden maisteri Janina Mäkinen 5.12.2023 alkaen.

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

Päätös​Päätin, että Turun kaupungin liikuntasuunnittelijan virkaan (vak.nro 403936) otetaan liikuntatieteiden maisteri Janina Mäkinen 5.12.2023 alkaen ehdolla, että hänet todetaan Turun kaupungin työterveyshoitajan todistuksen perusteella terveytensä puolesta sopivaksi virkaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3.185,00 €/kk hänelle kuuluvin lisin.

Virka täytetään neljän (6) kuukauden koeajalla.

Markus Kalmari

liikuntapalvelujohtaja

Oikaisuvaatimusohje päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

tiedMuut hakijat
tiedLiikuntalautakunta
tpvAhjosaari Tea
tpvHelenius Henrietta
tpvHuhtaniemi Sanna
tpvJelisejeva Galina
tpvLehtonen Tuula
aoMäkinen Janina
tiedNummi Oskari