Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta8722.08.20231

5662-2023 (02 05 00)

Ilmainen sisäänpääsy Turun uimalaitoksiin sunnuntaina 27.8.2023 Tasavallan presidentti Sauli Niinistön merkkipäivän kunniaksi, sekä väestön liikunnan ja fyysisen aktiivisuuden tärkeyden edistämiselle

Tiivistelmä: -

Liiklk § 87

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

Liikkumattomuus ja vähäinen fyysinen aktiivisuus on kansallinen haaste. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on nostanut väestön liikkumattomuuden ja liikunnan esille. Turun kaupunki on osaltaan tunnistanut haasteen ja pyrkii laaja-alaisesti edistämään asukkaidensa fyysistä aktiivisuutta, lisäämään liikettä ja vähentämään liikkumattomuutta.​ Turku nostaa haasteen esiin Tasavallan presidentti Sauli Niinistön 75 – vuotismerkkipäivän kunniaksi tarjoamalla yleisölle vapaan maksuttoman sisäänpääsyn Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleihin ja niiden kuntosaleihin, Samppalinnan maauimalaan, Varissuon jäähallin kuntosaliin ja Kupittaan urheiluhallin kuntosaliin hallien aukioloaikojen puitteissa.

Ehdotus​Liikuntalautakunta päättää tarjota yleisölle sunnuntaina 27.8.2023 vapaan maksuttoman sisäänpääsyn Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleihin ja niiden kuntosaleihin, Samppalinnan maauimalaan, Varissuon jäähallin kuntosaliin ja Kupittaan urheiluhallin kuntosaliin hallien aukioloaikojen puitteissa.

Päätös​Ehdotus hyväksyttiin.

Lisäksi liikuntalautakunta päätti, että selvitetään torstaihin 24.8.2023 aamupäivään mennessä mahdollisuudet tarjota ilmainen sisäänpääsy Paattisten aluetalon kuntosaliin sunnuntaina 27.8.2023.

Päätös lisäyksen osalta tehtiin Laakson Tiitan kannattamana tekemästä ehdotuksesta yksimielisesti.

Jakelu

tpvAhtiainen Annakaisa
tpvHaapanen Eeva
tpvLehmusvuori Juha
tpvNummi Oskari
tpvPyöli Ismo
tpvSitaru-Niemi Jaana
tpvVarjonen Petri
tpvVirtanen Jukka