Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aika, liikuntapalvelut 
Loppupvm 31.5.2023, Liikuntapalvelujohtaja1114.05.2023 

3710-2023 (02 05 00)

Maarian Mahdin Malja Sprintit -yleisurheilutapahtuma 12.2.2023 Kupittaan Urheiluhallissa

Asiakaspalveluesimies Jaana Sitaru-Niemi:

Liikuntapalveluiden asiakaspalvelu noudattaa liikuntavuorojen ja tapahtumien myöntämisessä ja laskutuksessa liikuntalautakunnan päättämiä yleisiä vuorojakoperiaatteita (23.11.2021 § 105) sekä hinnastoperiaatteita (liite 1).

Maarian Mahti ry jätti 7.9.2022 tapahtumahakemuksen Malja Sprintit -yleisurheilutapahtumalleen 12.2.2023 Kupittaan Urheiluhalliin (liite 2). Tapahtumahakemuksessaan seura ilmoitti ajankohdan ja tilan lisäksi mm. osallistujien ikäryhmät. Hakemus käsiteltiin ja hyväksyttiin 8.9.2022 ja seuralle lähetettiin samana päivänä vahvistus tapahtumavarauksesta (liite 3). Varausvahvistuksessa käy ilmi mm. hinta sekä varausehdot. Tapahtumassa oli osallistujia seuran ilmoituksen mukaan sekä lapsia että aikuisia - näin ollen tapahtuman hinta määräytyy maksuryhmä 2:n mukaan.

Kyseisen tapahtuman käsittelyssä kuten muussakin vuorojaossa noudatettiin em. liikuntalautakunnan päättämiä vuorojako- ja hinnastoperiaatteita ja tapahtumasta muodostuva hinta on liikuntalautakunnan päättämän hinnaston mukainen.

Liite 1​Hinnastoperiaatteet​

Liite 2​Tapahtumahakemus Maarian Mahti ry

Liite 3Varausvahvistus Maarian Mahti ry​

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

Päätös​Maarian Mahdin Malja Sprintit -tapahtuma on käsitelty liikuntalautakunnan päättämiä vuorojako- ja hinnastoperiaatteita noudattaen. Näin ollen tapahtuman hinta on em. periaatteiden mukainen eikä perusteita sen muutokselle ole. Päätin säilyttää Maarian Mahdin Malja Sprintit -tapahtuman laskutushinnan periaatteiden mukaisena.

Markus Kalmari

liikuntapalvelujohtaja

Oikaisuvaatimusohje päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

aoMaarian Mahti ry
tiedLiikuntalautakunta
tpvAhtiainen Annakaisa
tpvSitaru-Niemi Jaana
tiedSotnik Kristiina


Liitteet:

Vapaliip § 11
Liite 1:Hinnastoperiaatteet
Liite 2:Tapahtumahakemus Maarian Mahti ry
Liite 3:Varausvahvistus Maarian Mahti ry