Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aika, liikuntapalvelut 
Loppupvm 31.5.2023, Liikuntapalvelujohtaja1014.05.2023 

3689-2023 (02.09, 02.09)

Turun Kuurojen Urheiluseura Valpas ry:n jääkiekkotapahtuma Impivaaran jäähallissa 6.5.2023

Asiakaspalveluesimies Jaana Sitaru-Niemi:

Liikuntapalveluiden asiakaspalvelu noudattaa liikuntavuorojen ja tapahtumien myöntämisessä ja laskutuksessa liikuntalautakunnan päättämiä yleisiä vuorojakoperiaatteita (23.11.2021 § 105) sekä hinnastoperiaatteita (liite 1).

Turun Kuurojen Urheiluseura Valpas ry haki 30.1.2023 päivätyllä hakemuksellaan (liite 2) tapahtumavuoroa Impivaaran jäähalliin 6.5.2023. Tapahtumahakemus käsiteltiin ja tapahtuma vahvistettiin seuralle 6.2.2023. Tästä seuralle toimitettiin varausvahvistus (liite 3), josta ilmenee mm. tapahtuman hinta sekä varausehdot.

Turun Kuurojen Urheiluseura Valpas ry:n edustaja ilmoitti 17.4.2023 sähköpostitse liikuntapalveluiden asiakaspalveluun haluavansa jättää kenttä 2 pois varauksestaan ja pitävänsä tapahtumalleen vain kenttä 1. Asiakkaalle kerrottiin, että osaperuutus on mahdollinen ja muistutettiin samalla varausvahvistuksessakin mainitusta peruutusehdosta: ”Tapahtumavuorot on mahdollista perua maksuttomasti viimeistään neljä viikkoa ennen tapahtumaa. Alle neljä viikkoa ennen perutuista tapahtumavarauksista veloitetaan kaksinkertainen tilavuokra maksuryhmän 2 mukaan”.

Asiakas päätti perua jäähallin radan 2 tapahtumastaan tietoisena myöhässä perutun vuoron ns. sanktiomaksusta. Siten myöhässä perutun jäähallin rata 2 osalta laskutetaan kaksinkertainen tilavuokra maksuryhmän 2 mukaan.

Liite 1​Hinnastoperiaatteet

Liite 2​Tapahtumahakemus Valpas ry

Liite 3​Varausvahvistus Valpas ry

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

Päätös​Turun Kuurojen Urheiluseura Valpas ry:n tapahtuma sekä sen osaperuutus on käsitelty liikuntalautakunnan päättämiä vuorojako- ja hinnastoperiaatteita noudattaen. Näin ollen tapahtuman hinta niin toteutuneelta kuin perutulta osiltaan on em. periaatteiden mukainen eikä perusteita sen muutokselle ole. Päätin säilyttää Turun Kuurojen Urheiluseura Valpas ry:n jääkiekkotapahtuman laskutushinnan periaatteiden mukaisena.

Markus Kalmari

liikuntapalvelujohtaja

Oikaisuohje ja valitusosoitus päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

aoTurun Kuurojen Urheiluseura Valpas ry
tiedLiikuntalautakunta
tpvAhtiainen Annakaisa
tpvSitaru-Niemi Jaana
tiedSotnik Kristiina


Liitteet:

Vapaliip § 10
Liite 1:Hinnastoperiaatteet
Liite 2:Tapahtumahakemus Valpas ry
Liite 3:Varausvahvistus Valpas ry