Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aika 
Vapaa-aikajohtaja4631.08.2022 

9788-2022 (01 02 01)

Ohjauslisän maksaminen oppisopimuskoulutuksen työpaikkaohjaajalle

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi:

Turun kaupungin oppisopimuskoulutuksen periaatteet määritellään erillisissä kaupunginhallituksen hallintojaoston hyväksymissä oppisopimusohjeissa. Oppisopimuskoulutuksessa jokaiselle oppilaalle nimetään henkilökohtainen työpaikkaohjaaja. Kaupungin oppisopimusohjeiden 3.1.2018 § 1 mukaan oppisopimuksiin nimetyille työpaikkaohjaajille maksetaan korvaus opiskelijan henkilökohtaisesta työnohjauksesta ja arvioinnista aiheutuvasta lisätyöstä.

Henkilökohtainen ohjauspalkkio myönnetään oppisopimuksessa nimetylle työpaikkakouluttajalle vapaa-aikajohtajan päätöksellä. Ohjauspalkkio maksetaan kouluttajalle siltä ajalta, jona hän on yksin vastannut opiskelijan opintojen ohjauksesta. Mikäli koulutettava/työpaikkaohjaaja on poissa työstä esim. työvapaalla, sairaus- tai vuosilomalla, ohjauspalkkiota ei makseta poissaolon ajalta.

Liikuntapalvelukeskuksen Jäähallit, jalkapallohalli- yksikössä on oppisopimuskoulutuksessa liikuntapaikanhoitajaksi opiskeleva Petri Salminen 18.4.2022 – 28.2.2023 sopimus on määräaikainen. Koulutuksen tietopuolisen koulutuksen järjestäjä on Suomen Urheiluopisto, Vierumäki.

Esitän, että liikuntapaikkamestari Petri Varjoselle maksetaan Petri Salmisen vastuunalaisena kouluttajana ohjauspalkkiota 70 euroa/kk jaksolla 18.4.2022 – 28.2.2023. Palkkio maksetaan kustannuspaikalta 21000.

vs. vapaa-aikajohtaja Outi Kari-Granfors:

PäätösHyväksyn esityksen ja päätin, että liikuntapaikkamestari Petri Varjoselle maksetaan Petri Salmisen vastuunalaisena kouluttajana ohjauspalkkiota 70 euroa/kk jaksolla 18.4.2022 – 28.2.2023. Palkkio maksetaan kustannuspaikalta 21000. Mikäli koulutettava/työpaikkaohjaaja on poissa työstä esim. työvapaalla, sairaus- tai vuosilomalla, ohjauspalkkiota ei makseta poissaolon ajalta.

 

 

Outi Kari-Granfors

vs. vapaa-aikajohtaja

 

Oikaisuvaatimus päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

tpvSarastia Oy
tiedLiikuntalautakunta
tiedAuvinen Taina
tiedForsell Milla
tiedHuhtaniemi Sanna
tiedLehtonen Tuula
tiedNummi Oskari
tiedReijonen Satu
tiedSalminen Petri
aoVarjonen Petri