Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aika, liikuntapalvelut 
Liikuntapalvelujohtaja2023.08.2022 

9645-2022 (12 04 01)

Käyttöoikeussopimus Pansion kuntosalitilaan

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi 23.8.2022:

Pansion kisapuiston välittömässä läheisyydessä on Turun kaupungin liikuntapalveluiden hallinnassa 383 neliön kokoinen kuntosali- ja pukuhuonetilakokonaisuus (Pernontie 16). Tilassa on järjestetty kuntosalitoimintaa vuodesta 2004 alkaen käyttöoikeussopimuksella, jossa ulkopuolinen toimija vastaa kuntosalipalvelun järjestämisestä ja valvoo tilan käyttöä ja pyrkii aktivoimaan alueen asukkaita käyttämään salia.

Palvelutuottajan kilpailutus järjestettiin viimeksi vuonna 2019 ja tuolloin määritellyn määräaikainen sopimus on päättymässä nyt lokakuussa 2022. Kesän aikana 2022 järjestettiin uusi palvelutuottajan kilpailutusmenettely, johon saatiin kaksi tarjousta (Sportbalance ja Akram&Anas).

Kokonaisarvioinnin perusteella, soveltuvammaksi palvelutuottajaksi arvioitiin Sportbalance Oy.

Esitän, että Sportbalance Oy valitaan palveluntuottajaksi Pansion kuntosalitilaan ja heidän kanssaan tehdään käyttöoikeussopimus 2.10.2022 alkaen 2+1+1v määräaikaisella sopimuksena. Tarkempi sisältö selviää käyttöoikeussopimuksesta ja se astuu voimaan vasta, kun sopimus on saatu allekirjoitettua.

Liite 1Sopimusluonnos Pansion kuntosalin rakennusten käyttöoikeudesta

OheismateriaaliTarjousten arviointi

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

PäätösPäätin, että Sportbalance Oy valitaan palveluntuottajaksi Pansion kuntosalitilaan ja heidän kanssaan tehdään käyttöoikeussopimus 2.10.2022 alkaen määräajaksi (2v+1v+1v).

 

Markus Kalmari

Liikuntapalvelujohtaja

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoAkram & Anas
aoSportbalance Turku
tiedLiikuntalautakunta
tiedHalonen Esko
tiedLehmusvuori Juha
tpvNummi Oskari


Liitteet:

Vapaliip § 20
Liite 1:Sopimusluonnos Pansion kuntosalin rakennusten käyttöoikeudesta