Hyvä liikuntalautakunta,

Turun Keilailuliitto ry hakee oikaisua lautakunnan päätökseen 781-2022, koskien Kupittaan keilahallin kahvion ja Aninkaisten keilahallin vuoden 2022 tilakustannusavustuksia.

Vaadimme tilakustannusavustuksien leikkauksien kohtuullistamista, nyt Aninkaisten keilahallin osalta avustussumma pienenee 15582,81 eurosta 5211,73 euroon eli 67%. Kupittaan keilahallin kahvion osalta avustussumma pienenee 8217,20 eurosta 3407,87 euroon eli 59%.

Olemme viimeiset kaksi vuotta olleet kovien haasteiden edessä, varsinkin taloudellisesti. Jatkuvat rajoitukset ovat teettäneet sen, että vakiokävijät, kuten koululaisryhmät, yhdistykset ja yritykset ovat isolta osin jääneet pois. Nämä käyttäjäryhmät vasta palailevat hallille, samaan aikaan kustannukset ovat nousseet joka saralla. Vallitsevan maailmantilanteen valossa näihin ei ole näkyvissä nopeita helpottavia muutoksia.

Tavoitteenamme on ollut pitää keilailun harrastamisen kustannukset kohtuullisina (eritoten lapset, nuoret, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät). Valitettavasti jo ennen tätä päätöstä, joudumme turvautumaan palveluiden hinnankorotuksiin, myös em. ryhmien osalta.

Toivomme myönteistä suhtautumistanne oikaisuvaatimukseemme, jotta saadaan parempi näkyvyys asiakaskunnan paluusta keilailun pariin ja pystymme sopeuttamaan toimintaamme sen mukaan.

Ystävällisin terveisin

Kai Hildén (toiminnanjohtaja) ja Marko Saarni (puheenjohtaja)

Turun Keilailuliitto ry - Kupittaan Keilahalli

Kupittaankuja 1, 20520 Turku

Puh. 020 787 0330

www.turunkeilailuliitto.fi www.facebook.com/TurunKeilailuliitto

www.twitter.com/TKL1929

www.kupittaankeilahalli.fi www.facebook.com/KupittaanKeilahalli