Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aika, liikuntapalvelut 
Liikuntapalvelujohtaja716.03.2022 

3229-2022 (02 05 00, 12 04 01)

Puma "She moves us" -kampanjan kuvaukset Kupittaan Urheiluhallissa

Asiakaspalveluesimies Jaana Sitaru-Niemi:

Mainostoimisto Simelius Simelius (Raisio) on pyytänyt kuvauslupaa Kupittaan Urheiluhalliin. Toimisto kuvaa urheilumerkki Pumalle "She moves us" globaalin kampanjan Suomi-versiota ja kuvauspaikaksi toivotaan Kupittaan Urheiluhallia sen monipuolisuuden vuoksi.  

Kuvaukset toteutetaan sovittuna ajankohtana maaliskuussa. Urheiluhalli pysyy ko. aikana avoinna normaalisti. Kuvaukset suoritetaan eri kohdissa hallia siten, että häiriötä muulle toiminnalle aiheutuu mahdollisimman vähän. Yksityiskohdista sovitaan urheiluhallin liikuntapaikkamestarin ja henkilökunnan kanssa.

Muista kuin liikuntatapahtumista veloitetaan maksuryhmän 3 mukainen tapahtumamaksu, joka on Kupittaan urheiluhallissa 300 €/h. Tämä hinnoittelu koskee myös kuvauksia yms. tuotantoa.

Liite Simeliussimelius Puma Kupittaan Urheiluhalli selvitys

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusPäätin myöntää Mainostoimisto Simelius Simeliukselle kuvausluvan Kupittaan urheiluhalliin. Kuvausten ajankohta ja toteutukseen liittyvät asiat sovitaan siten, ettei muu toiminta liikuntapaikalla häiriinny. Kuvauksista laskutetaan hinnaston mukainen, maksuryhmä 3 mukaan määräytyvä tapahtumamaksu 300 €/h.

 

Markus Kalmari

liikuntapalvelujohtaja

 

Oikaisuvaatimusohje on päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

aoSimelius Simelius Oy
tiedLiikuntalautakunta
tiedMäki-Salminen Miia
tpvPyöli Ismo
tpvSitaru-Niemi Jaana


Liitteet:

Vapaliip § 7
Liite 1:Simelius Simelius Oy:n selvitys Puma-kuvauksista Kupittaan Urheiluhallissa