Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta1815.02.202213

1812-2022 (02 05 00, 12 04 01)

Liikuntatilojen ja -paikkojen käyttö liikuntalautakunnan 100 v. juhlavuoden aikana

Tiivistelmä: -

Liiklk § 18

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi:

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta siitä, kun Turun liikuntalautakunta aloitti toimintansa.  Juhlavuosi näkyy myös kaupungin eri liikuntapaikoilla, puistoissa ja sosiaalisessa mediassa. 

Juhlavuoden kohtaamisia ja kuntalaisia osallistavaa toimintaa on luvassa koko vuoden ajan. Juhlavuoteen on suunniteltu pidettäväksi eri liikuntapaikoilla järjestettäviä teemapäiviä, liikuntalaitosten syntymäpäiviä sekä kaikille avoimia päiviä, jolloin kuntalaisilla on mahdollisuus tutustua kaupungin monipuolisiin liikuntapaikkoihin ja testata uusia liikuntalajeja. Em. tavoin pyritään tavoittamaan myös uusia asiakkaita liikuntapaikoille.

Hallintosäännön 38 § mukaan lautakunta päättää asiakasmaksujen, palveluiden ja tuotteiden hinnoittelusta valtuuston hyväksymien perusteiden mukaisesti, Juhlavuoden toiminnan järjestämisessä olisi tarkoituksenmukaista myöntää liikuntapaikoille alennettuja sisäänpääsymaksuja tai maksuttomia teemapäiviä n. 5-10 pv, jotta kuntalaiset voivat tutustua kaupungin liikunta- ja urheilupaikkoihin.

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää, että juhlavuoden aikana liikuntapaikoilla voidaan järjestää kaikille avoimia teemapäiviä n. 5-10 pv.

Lisäksi liikuntalautakunta päättää oikeuttaa liikuntapalvelujohtajan päättämään liikuntapaikkojen pääsymaksuista tai maksuista vapauttamisesta ko. teemapäivinä.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedAhtiainen Annakaisa
tpvKalmari Markus
tiedSitaru-Niemi Jaana