Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aika, liikuntapalvelut 
Liikuntapalvelujohtaja823.08.2021 

9841-2021 (12 04 01)

Rytmisen voimistelun vuorojako Lintulassa 2021-22

Asiakaspalveluesimies Jaana Sitaru-Niemi:

Liikuntalautakunta on hyväksynyt 21.3.2017 § 33 päivitetyt vuorojakoperiaatteet, jonka mukaan vuoronjakomenettely Lintulan osalta toteutetaan siten, että voimistelutilan käyttäjät jakavat vuorot keskuudessaan.

Em. vuorovarauksen periaatteita noudattaen, Lintulassa toimivat voimisteluseurat; Coco Sport ry, Turun Pyrkivä ry, Turun Liikuntaseura ry ja Turun Urheiluliitto ry suunnittelivat myös kauden 2021-22 vuorojaon yhteistyössä. Kolme neljästä seurasta päättivät jakaa tulevan kauden vuorot samalla tavalla kuin keväällä 2021.Yksi seura vastusti päätöstä.

Vuorojakoperiaatteisiin ja sovittuihin liikuntapaikkakohtaisiin toimintatapoihin nojaten sekä seurojen enemmistön päätöstä tukien, olen 25.6.2021 todennut seurojen edustajien kanssa käydyssä viestinvaihdossa sähköpostitse, että vuorot jaettaisiin syksyllä kevään jaon mukaisesti.

LiiteVuorojaon yleiset periaatteet

OheismateriaaliVuorojakomenettely liikuntapaikoittain

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

PäätösPäätin, että rytmisen voimistelun vakiovuorojaossa noudatetaan vuorojakoperiaatteita ja liikuntapaikkakohtaisia toimintatapoja. Turun Lintulassa vuorojako sovitaan seurojen kesken myös kaudella 2021-22 ja vuorot jaetaan seurojen enemmistön yhteistä päätöstä noudattaen.

 

Markus Kalmari

liikuntapalvelujohtaja

 

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä liikuntalautakunnalle kirjallisen oikaisuvaatimuksen 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimusohje päätöksen liitteenä.

 

 

Jakelu

aoVoimisteluseurat
tiedLiikuntalautakunta
tpvAhtiainen Annakaisa
tiedNummi Oskari
tpvSitaru-Niemi Jaana


Liitteet:

Vapaliip § 8
Liite 1:Vuorojaon yleiset periaatteet
Oheismateriaali 1:Vuorojakomenettely liikuntapaikoittain