Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta4418.05.20219

5882-2021 (02 05 00)

Anomus Kupittaan palloiluhallin tilavuokran tarkistamiseksi kohtuullistamiseksi

Tiivistelmä: -

Liiklk § 44

Asiakaspalveluesimies Jaana Sitaru-Niemi ja liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi:

TPS Salibandy ry ja FBC Turku ry ovat lähettäneet liikuntalautakunnalle 20.4.2021 päivätyn anomuksen (liite 1), jossa he pyytävät liikuntalautakuntaa tarkistamaan Kupittaan palloiluhallin otteluvuorojen tilavuokrien kohtuullisuuden. Anomuksessa perustellaan Kupittaan palloiluhallin otteluiden tilavuokrien olevan kohtuuttomia, koska koronaviruspandemian rajoitusten seurauksena kahden ylimmän sarjatason salibandyottelut on jouduttu pelaamaan ilman yleisöä joulukuusta 2020 alkaen.

Anomuksessa esitetään, että Kupittaan palloiluhallissa olisi kaksi hinnoittelukategoriaa: aikuisten harjoitustoiminta ja pääsymaksuttomat tapahtumat sekä aikuisten pääsymaksulliset tapahtumat. Liikuntalautakunta on 13.6.2019 § 57 päättänyt, että osin vaikeasti tulkittavat käsitteet Kupittaan palloiluhallin pääsymaksuttomista ja pääsymaksullisista tapahtumista poistetaan liikuntapalvelujen hinnastosta sekä korvataan yhteistermillä ottelut ja tapahtumat. Näin tilavuokrahinnoittelu ei ole sidoksissa siihen, onko ottelussa tai tapahtumassa maksavia asiakkaita.

Edellä olevaan perustuen liikuntapalveluiden tilavuokrahinnoittelu Kupittaan palloiluhallissa järjestettävien otteluiden osalta on liikuntalautakunnan päätöksen mukainen. Anomus merkitään käsitellyksi eikä se aiheuta jatkotoimenpiteitä tai hyvityksiä otteluiden tilavuokrahinnoitteluun liittyen.

Liite 1TPS salibandy ry:n ja FBC Turku ry:n anomus

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta merkitsee anomuksen käsitellyksi ja Kupittaan palloiluhallin otteluiden tilavuokrahinnoittelun tarkistetuksi. Edellä esitetyn mukaisesti Kupittaan palloiluhallin otteluiden tilavuokrahinnoittelu on voimassa olevan hinnaston mukainen. Anomus ei aiheuta jatkotoimenpiteitä tai hyvityksiä pelattujen otteluiden hinnoitteluun liittyen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoFBC Turku ry
aoTPS Salibandy ry
tiedLehmusvuori Juha
tpvSitaru-Niemi Jaana
tiedSotnik Kristiina


Liitteet:

Liiklk § 44
Liite 1:TPS salibandy ry:n ja FBC Turku ry:n anomus