Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala, liikuntapalvelut 
Liikuntapalvelujohtaja514.04.2021 

3570-2021 (01 01 01)

Asiakaspalveluesimiehen viran (vak.nro 403925) täyttäminen - kumoaa päätöksen 13.4.2021 § 4

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi 7.4.2021:

Vapaa-aikatoimialan Liikuntapalveluissa on ollut haettavana asiakaspalveluesimiehen virka 24.2.–16.3.2021 välisenä aikana.

Palkkakustannukset sisältyvät toimialan/palvelukeskuksen/konsernihallinnon talousarvioon, eivät lisää HTV:tä eikä asiakaspalvelun kokonaisuutta voida hoitaa ilman vakinaista asiakaspalveluesimiehen virkaa.

Asiakaspalveluesimies työskentelee liikuntapaikkayksikössä. Hän vastaa liikuntapalveluiden asiakas- ja vuorovarauspalveluiden toimivuudesta ja kehittämisestä sekä toimii esimiehenä yksikön henkilöstölle.

Kelpoisuusvaatimuksena asiakaspalveluesimiehen virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä perehtyneisyys liikunta-alaan ja kokemus esimiestehtävistä.

Kokemus vastaavista tehtävistä, liikunta-alan tunteminen, yhteistyökyky sekä esimieskokemus ovat edellytyksiä viran menestyksekkääseen hoitamiseen.

Asiakaspalveluesimiehen tehtäväkohtainen palkka on 2.818,70 €/kk.

Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä yhteensä 35 kpl. Yksi hakija peruutti hakemuksensa. Hakemusten perusteella kutsuttiin haastatteluihin kahdeksan hakijaa.

Hakemusten, haastattelujen, osaamisen ja työkokemuksen perusteella asiakaspalveluesimiehen virkaan vaadittavat taidot täytti parhaiten Jaana Sitaru-Niemi. Hänellä on tehtävään riittävä koulutus ja nykyisten työtehtäviensä puolesta hänellä on tehtävien hoitamisen kannalta erinomaiset edellytyksen pärjätä työssä.

Esitän, että Turun kaupungin asiakaspalveluesimiehen virkaan (vak.nro 403925) otetaan filosofian maisteri Jaana Sitaru-Niemi 26.4.2021 alkaen.

PäätösPäätin, että Turun kaupungin asiakaspalveluesimiehen virkaan (vak.nro 403925) otetaan filosofian maisteri Jaana Sitaru-Niemi 26.4.2021 alkaen ehdolla, että hänet todetaan Turun kaupungin työterveyshoitajan todistuksen perusteella terveytensä puolesta sopivaksi virkaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2.818,70 €/kk hänelle kuuluvin lisin.

Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Varahenkilöksi päätin valita tradenomi Sanna Savanderin.

 

Markus Kalmari

liikuntapalvelujohtaja

Jakelu

tiedMuut hakijat
tiedSavander Sanna
aoSitaru-Niemi Jaana
tiedLiikuntalautakunta
tpvAlin Merja
tiedForsell Milla
tiedNummi Oskari
tpvReijonen Satu
tpvVirtanen Riitta