Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta1216.02.20215

10477-2019 (10 03 01, 10 03 02)

Liikuntalautakunnan lausunto Suikkilan uuden päiväkoti- ja koulurakennuksen hankesuunnitelmasta

Tiivistelmä: -

Liiklk § 12

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi:

Tilapalvelut on pyytänyt liikuntalautakunnalta lausuntoa 2.2.2021 Suikkilan uuden päiväkoti- ja koulurakennuksen hankesuunnitelmasta.

Lausunnosta tulee pyynnön mukaan käydä ilmi, hyväksyykö toimielin osaltaan laaditun hankesuunnitelman ja kummalla laajuusvaihtoehdolla tulisi siirtyä toteutukseen. Hyväksymällä hankesuunnitelman käyttäjätoimiala sitoutuu siitä aiheutuviin kustannuksiin.

Liite 1Liikuntalautakunnan lausunto Suikkilan uuden päiväkoti- ja koulurakennuksen hankesuunnitelmasta

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta hyväksyy osaltaan hankesuunnitteluryhmän laatiman Suikkilan päiväkodin ja koulurakennuksen hankesuunnitelman sitoutuen näin esitettyihin kustannuksiin ja päättää antaa tilapalveluille liitteen 1 mukaisen lausunnon suunnitelmasta.

Lisäksi liikuntalautakunta esittää liikuntasalin toteuttamista 750 m² kokoisena liikuntatilana.

PäätösLiikuntalautakunta päätti todeta, että liikuntapalvelut on käynnistänyt syksyllä 2019 liikuntapaikkaverkkoselvityksen työstämisen, joka ei ole vielä valmistunut ja esittää lausuntonaan liitteenä 1 olevan lisäksi, ettei voi sitoutua esitettyihin tilakustannuksiin, koska se johtaisi supistuksiin muussa toiminnassa.

Lisäksi liikuntalautakunta päätti esittää, että salin koko ratkaistaisiin liikuntapaikkaverkkoselvityksen yhteydessä, jolloin syntyy kokonaisarvio siitä, missä isot liikuntasalit tulisi kaupungissa sijaita ja että rakentamisen yhteydessä selvitetään mahdollisuus opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntapaikkarakentamisen tukeen.

Päätös tehtiin Kallion ehdotuksesta Lahden kannattamana yksimielisesti.

Jakelu

lausKonsernihallinto, tilapalvelut


Liitteet:

Liiklk § 12
Liite 1:Liikuntalautakunnan lausunto Suikkilan uuden päiväkoti- ja koulurakennuksen hankesuunnitelmasta