Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta11608.12.20206

13698-2020 (00 01 01)

Liikuntalautakunnan alaisesta toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt vuonna 2021

Tiivistelmä: -

Liiklk § 116

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi:

Kaupunginvaltuusto on talousarvion hyväksymisen yhteydessä määrännyt koko vapaa-aikatoimialan tilivelvolliseksi viranhaltijaksi toimialajohtajan.

Sopimusohjauksen puitteissa liikuntalautakunta solmii operatiiviset palvelusopimukset palvelualueen kanssa. Niissä määritellään toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet vuodelle 2021. Tämän lisäksi liikuntalautakunnan palvelualueelle, toimintayksikölle ja hankkeelle nimetään sen toiminnasta ja taloudesta vastaava henkilö. Tämä henkilö on oikeutettu hyväksymään vastuullaan olevan yksikön menot valtuuksiensa puitteissa ja hän vastaa tulo- ja menoarvion toteutumisesta. Talousvastuuta on palvelualueella jaettu organisaatioyksikkötasolle vaihtelevasti. Toiminnan luonteessa ja toimintatavoissa on eroja, mikä puoltaa erilaista organisointia.

Vastuuhenkilöt varahenkilöineen on esitetty liitteenä olevassa taulukossa, suluissa tämänhetkinen vakanssinhaltija.

Liite 1Liikuntalautakunnan alaisesta toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt vuonna 2021

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää määrätä liikuntalautakunnan alaiselle palvelualueelle, sisäisille tuottajille ja niitä pienemmille tulosyksiköille vuoden 2021 toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt, joilla on oikeus hyväksyä oman yksikkönsä menoja valtuuksiensa puitteissa, liitteessä 1 esitetyllä tavalla.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKonsernihallinto, vapaa-aikatoimialan talouden toimialapalvelu


Liitteet:

Liiklk § 116
Liite 1:Liikuntalautakunnan alaisesta toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt vuonna 2021