Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala, liikuntapalvelut 
Loppupvm 31.5.2021, Liikuntapalvelujohtaja1523.09.2020 

10353-2020 (12 04 01, 10 03 02)

Kupittaan jalkapallostadionin kokoustiloista luopuminen 1.11.2020 alkaen

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi:

Kupittaan stadion yhtiö Oy on esittänyt, että he haluaisivat ottaa omaan käyttöönsä, nykyisellään Turun kaupungin vuokratilana olevat, kokoustilat (87,5m2), jotka sijaitsevan Kupittaan jalkapallostadionin yhteydessä 1.kerroksessa toimistotilarakennuksen ja pukuhuone- , sosiaali- ja varastotilojen välissä.

Turun kaupunki on solminut vuokrasopimukset tiloista kokonaisuutena, johon kuuluu yhteensä 1718m2 tilat, jotka sisältävät pukuhuone-, sosiaali- ja varastotiloja. Nyt tehty esitys tarkoittaisi, että Turun kaupunki luopuisi kokoustiloista (87,5m2).

Liikuntapalveluiden ydintoimintojen kannalta kokoustilat eivät ole välttämättömiä ja kokonaistaloudellisen tilanteen tunnistaen tiloista syntyvä vuokrakustannuksen säästö on suunta, joita kaupungin on edistettävä. Liikuntapalveluiden puolesta tiloista voidaan luopua 1.11.2020 alkaen. Luopumisen ehtona on, että solmittua vuokrasopimusta muutetaan vain poistaen nykyisestä voimassa olevasta sopimuksesta 87,5m2 kokoinen määräala ja vastaava määrä vuokrasummasta. Muuten kaikki sopimuksen ehdot tulee pysyä ennallaan ja neliövuokran suuruutta ei saa muuttaa.

Hallintosäännön 37 § 11) -kohdan mukaan lautakunta päättää käytössään olevien tilojen luopumisesta

Liite 1Vuokrasopimusluonnos

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

PäätösLiikuntapalvelut luopuu 1.11.2020 alkaen Kupittaan jalkapallostadionin 1.kerroksessa sijaitsevista kokoustiloista (87,5m2). Turun kaupungin ja Stadion yhtiön välistä vuokrasopimusta tulee päivittää tältä osin siten, että tilojen neliöitä vastaava määrä vähennetään vuokrasopimuksesta ja vuokrasummaa tarkistetaan vastaavalla määrällä. Muita muutoksia vuokrasopimuksen ehtoihin ei saa tehdä.

 

Markus Kalmari

liikuntapalvelujohtaja

 

Oikaisuvaatimusohje päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

aoKupittaan Stadion yhtiö Oy
tiedLiikuntalautakunta
tiedTilapalvelukeskus, vuokraus- ja toimitilapalvelut
tiedAaltonen Tiina
tpvHatanpää Susanna
tiedLinnovaara Timo
tiedNummi Oskari
tiedSotnik Kristiina


Liitteet:

Liikp § 15
Liite 1:Vuokrasopimusluonnos