Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala, liikuntapalvelut 
Loppupvm 31.5.2021, Liikuntapalvelujohtaja1415.09.2020 

10143-2020 (02 08 00)

Nunnavuoren tykkilumetusaseman sähkömittakeskuksen suurentaminen ja siihen liittyvien sähkötöiden hankinta

Liikuntapaikkamestari Jukka Virtanen:

Liikuntapalvelukeskus hoitaa ja ylläpitää Impivaaran hiihtomaassa sijaitsevaa lumetusasemaa, lumitykkejä, paineenkorotusasemaa ja siihen liittyvää muuta kalustoa. Tällä on turvattu hiihtomahdollisuus Nunnavuoren hiihtoreiteillä Turun seudulla erittäin hankalissa talviolosuhteissa. Nyt alueen sähkön tarve on käynyt riittämättömäksi, jotta voidaan turvata ja edelleen kehittää lumetuslaitteistoa.

Liikuntapalvelukeskus on pyytänyt tarjousta tarvittavista sähkötöistä ja siihen liittyvistä tarvikehankinnoista Sähköpoint Oy:ltä, joka on Turun kaupungin kilpailuttama hankintapaikka.  

Sähköpoint Oy tarjoaa sähkötyötä tarvikkeineen hintaan 13,050,00€ (alv 0% )

Liite 1Tarjous

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

PäätösPäätin hankkia Sähköpoint Oy:ltä sähkötyöt tarvikkeineen Impivaaran lumetusasemalle liitteenä olevan tarjouksen mukaisesti yhteishintaan 13,050,00€ (alv0%).

 

Markus Kalmari

Liikuntapalvelujohtaja

 

Hankintayksikköjä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävillä kirjallisilla sopimuksilla. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen, oikaisuohjeen ja valitusosoituksen tiedoksi.

Jakelu

aoSähköpoint Oy
tiedLiikuntalautakunta
tiedLinnovaara Timo
tiedSotnik Kristiina
tpvVirtanen Jukka


Liitteet:

Liikp § 14
Liite 1:Tarjous