Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala, liikuntapalvelut 
Liikuntapalvelujohtaja1103.07.2020 

7783-2020 (01 01 01)

Liikuntasuunnittelijan viran (vak.nro 403918) täyttäminen

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi 2.7.2020:

Vapaa-aikatoimialan Liikuntapalveluissa on ollut haettavana liikuntasuunnittelijan virka 11.6.–30.6.2020 välisenä aikana.

Palkkakustannukset sisältyvät toimialan/palvelukeskuksen/konsernihallinnon talousarvioon, eivät lisää HTV:tä eikä liikuntasuunnittelun kokonaisuutta voida hoitaa ilman vakinaista liikuntasuunnittelijan virkaa.

Liikuntasuunnittelija työskentelee liikuntapaikkayksikössä ja keskeisimpänä vastuualueena on liikuntapaikkaverkoston ylläpitoon ja uudistamiseen liittyvät suunnittelu- ja selvitystyöt, kuten esimerkiksi liikuntapaikkainvestointien valmistelu sekä sisä- että ulkoliikuntapaikkojen osalta. Näiltä osin puhutaan vuosittain vähintään miljoonan, usein jopa miljoonien eurojen arvoisista hankkeista. Tehtävän vaikutukset liittyvät mm. budjetointiin ja palvelu- ja kaupunkirakenteeseen. Työtehtäviin sisältyy myös lautakuntavalmisteluvastuu.

Liikuntasuunnittelijan tehtäväkohtainen palkka on 2.737,10 €/kk.

Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä yhteensä 43 kpl. Yksi hakija peruutti hakemuksensa. Hakemusten perusteella kutsuttiin haastatteluihin viisi hakijaa.

Hakemusten, haastattelujen, osaamisen ja työkokemuksen sekä kirjallisen tehtävän perusteella liikuntasuunnitelijan virkaan vaadittavat taidot täytti parhaiten Nea Fagerlund. Hänellä on tehtävään riittävä koulutus ja nykyisten työtehtäviensä puolesta hänellä on liikuntasuunnittelijan tehtävien hoitamisen kannalta erinomaiset tiedonhankinta-, tiedonkäsittely- ja suunnittelutaidot.

Esitän, että Turun kaupungin liikuntasuunnittelijan virkaan (vak.nro 403918) otetaan liikuntatieteiden maisteri Nea Fagerlund 7.9.2020 alkaen.

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

PäätösPäätin, että Turun kaupungin liikuntasuunnittelijan virkaan (vak.nro 403918) otetaan liikuntatieteiden maisteri Nea Fagerlund 7.9.2020 alkaen ehdolla, että hänet todetaan Turun kaupungin työterveyshoitajan todistuksen perusteella terveytensä puolesta sopivaksi virkaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2.737,10 €/kk hänelle kuuluvin lisin.

Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Varahenkilöksi päätin valita liikuntatieteiden maisteri Tuulia Vibergin.

 

Markus Kalmari

liikuntapalvelujohtaja

 

Oikaisuvaatimusohje päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

aoMuut hakijat
tiedHenkilöstöasioiden palvelukeskus
tiedLiikuntalautakunta
tpvAhjosaari Tea
tiedAhvenainen Päivi
tpvAlin Merja
aoFagerlund Nea
tiedNummi Oskari
tpvVirtanen Riitta