Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala 
Toimialajohtaja4410.06.2020 

6794-2020 (02 08 00, 12 04 02)

Tortinmäen kuntoradan 1,5km peruskorjaus

Liikuntapaikkamestari Jukka Virtanen:

Liikuntapalvelukeskus ylläpitää Paattisilla Tortimäen kaupunginosassa sijaitsevaa 1,5 km mittaista kuntorataa. Kuntorata on rakennettu -80 luvulla ja rataa ei ole peruskorjattu sen jälkeen, vain välttämättömiä ylläpito- ja huoltoa. Kuntorata on pinnaltaan heinittynyt ja sammaloitunut, sekä eteenkin sateen jälkeen kurainen ja liukas. Peruskorjaustyö käsittää sammaloituneen pinnan kuorimisen ja massojen maisemointia työmaa-alueelle, sekä uuden kallomurskeen levityksen ja tasauksen.

Liikuntapalvelukeskus on pyytänyt tarjousta radan peruskorjauksesta Destia Oy:ltä, joka on Turun kaupungin kilpailuttama alueurakoitsija pohjoisen Turun alueella. Peruskunnostus on tarkoitus toteuttaa ylläpitotyönä ja kustantaa ulkoliikuntapaikkojen kustannuspaikalle 24800 varatusta vuoden 2020 budjetista.

Destia Oy tarjoaa peruskorjausta 35.000,00 € (alv 0 %) hintaan.

Liite 1Destian tarjous

Toimialajohtaja Minna Sartes:

PäätösPäätin hankkia Tortinmäen kuntoradan 1,5 km peruskorjauksen Destia Oy:ltä 35.000,00 € (alv 0 %) kokonaishintaan. Peruskorjauksen kustannukset kohdistetaan ulkoliikuntapaikkojen kustannuspaikalle 24800.

 

Minna Sartes

toimialajohtaja

 

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä tilauksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

Jakelu

aoDestia Oy
tiedKonsernihallinto, strateginen hankinta
tiedLiikuntalautakunta
tiedHarju Jenna
tiedKalmari Markus
tiedLinnovaara Timo
tiedMäki-Salminen Miia
tiedMäkynen Ilkka
tiedSlipic Sanda
tiedSotnik Kristiina
tiedTakomo Terhi
tpvVirtanen Jukka


Liitteet:

Vapaato § 44
Liite 1:Destian tarjous