Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala, liikuntapalvelut, liikuntapaikkaosasto 
Liikuntapaikkapäällikkö227.04.2020 

4256-2020 (02 08 00)

Rullaluistinvälinepakettien hankinta Kupittaan Luistelumadon välinevuokraamoon

Liikuntapalveluvastaava Jorma Fisk:

Turun kaupungin liikuntapalvelut on tuottanut Kupittaan luistelumadon yhteydessä vuodesta 2008 luistimien vuokraus ja -lainaustoimintaa kuntalaisille. Rullaluistimien kohdalla toiminta on ollut viisi vuotta tauolla, johtuen välineiden pitkästä käyttöiästä ja huonosta kunnosta. Välineistön uusiminen on nyt ajankohtaista. Välineet on tarkoitus antaa maksutta koululaisten käyttöön päivisin klo 8-16 ja vuokraustoimintaan 3 krt/vko iltaisin kuntalaisille pientä maksua vastaan. Vuokraamoa on tarkoitus ylläpitää yhteistyössä seuratoimijoiden kanssa.

Liikuntapalvelut on pyytänyt tarjouksia rullaluistinvälinepaketeista kolmelta eri toimittajalta (Parmax Oy, Intersport Hansa Turku, Sport Service M. Kytönen Ky). 21.3.2020 toimitetun tarjouspyynnön jälkeen tarjouspyyntöön vastasivat Parmax Oy ja Sport Service M. Kytönen Ky. Tarjouspyynnössä pyydettiin tarjouksia 50:lle rullaluistinvälinepaketille (luistimet/suojat) sekä niiden huoltopalveluille. Jatkuvaan ja aktiiviseen vuokraus- ja lainaustoimintaan sopivan rullaluistinvälineistön riittävien laadullisten vaatimusten määrittämisessä konsultoitiin Suomen Luisteluliittoa.

Tarjouksia vertailtiin Turun kaupungin liikuntapalveluissa tarjoajien ilmoittamien kokonaishintojen ja huoltopalveluiden perusteella. Vertailussa parhaaksi tarjoukseksi osoittautui Parmax Oy:n tarjous. Tarjoukset eivät juurikaan eronneet toisistaan tuotteiden laatu- tai toimitusajankohdan vaatimusten osalta, joten vertailussa ratkaisevaa oli tarjousten kokonaishinta.

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi:

PäätösPäätin hankkia 50 kpl rullaluistinvälinepaketteja edullisemman tarjouksen jättäneeltä Parmax Oy:ltä. Hankinnan kokonaiskustannus on 6.152 euroa (alv 0 %). Hankinta maksetaan kustannuspaikalta 24300 (liikunnallisen elämäntavan osasto).

 

Oskari Nummi

liikuntapaikkapäällikkö

 

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä tilauksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

Jakelu

aoParmax Oy
aoSport Service M. Kytönen Ky
tiedLiikuntalautakunta
tpvFisk Jorma
tiedFriman Johanna
tiedLinnovaara Timo
tiedSotnik Kristiina