Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta2125.02.20205

1862-2020 (00 01 01, 02 02 02, 02 06 00)

Liikuntalautakunnan alaisesta toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt

Tiivistelmä: -

Liiklk § 21

Tekninen sihteeri Jaana Siekkinen:

Kaupunginvaltuusto on talousarvion yhteydessä määrännyt koko vapaa-aikatoimialan tilivelvolliseksi viranhaltijaksi toimialajohtajan.

Sopimusohjauksen puitteissa liikuntalautakunta solmii operatiiviset palvelusopimukset palvelualueiden kanssa. Niissä määritellään toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet vuodelle 2020.

Tämän lisäksi liikuntalautakunnan jokaiselle toimintayksikölle ja hankkeelle nimetään sen toiminnasta ja taloudesta vastaava henkilö. Tämä henkilö on oikeutettu hyväksymään vastuullaan olevan yksikön menot valtuuksiensa puitteissa ja hän vastaa meno- ja tuloarvion toteutumisesta.

Vastuuhenkilöt varahenkilöineen on esitetty liitteenä olevassa taulukossa. Sulkuihin on kirjoitettu tämänhetkinen vakanssinhaltija.

Liite 1Palvelu- ja tulosalueiden vastuuhenkilöt vuonna 2020 liikuntapalveluissa

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää määrätä vuodelle 2020 liikuntalautakunnan alaiselle palvelualueelle (liikunnan palvelualue) ja sen tulosyksiköille toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt, joilla on oikeus hyväksyä oman yksikkönsä menoja valtuuksiensa puitteissa, liitteessä 1 esitetyllä tavalla.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedHarju Jenna
tiedLinnovaara Timo
tiedMäki-Salminen Miia
tiedMäkynen Ilkka
tiedSlipic Sanda
tiedSotnik Kristiina
tiedTakomo Terhi


Liitteet:

Liiklk § 21
Liite 1:Palvelu- ja tulosalueiden vastuuhenkilöt vuonna 2020 liikuntapalveluissa