Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala 
Toimialajohtaja710.02.2020 

1681-2020 (00 01 02)

Liikuntapalvelujen palvelutuotannon suunnitelmat vuodelle 2020

Hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Päivi Ahvenainen:

Kaupungin strategiset päämäärät ja linjaukset jalkautetaan sopimusohjauksen avulla. Sopimusohjaus koostuu strategisista ja operatiivisista sopimuksista.

Kaupunginhallituksen 19.12.2019 § 504 hyväksymä kaupunginhallituksen ja vapaa-aikatoimialan lautakuntien välinen strateginen sopimus sisältää kaupungin strategiasta ja strategisten ohjelmien linjauksista johdetut toimialan/lautakunnan tavoitteet. Osa tavoitteista on kaupunginvaltuustoon ja osa kaupunginhallitukseen nähden sitovia. Liikuntalautakunta hyväksyi 10.12.2019 § 104 omalta osaltaan toimialan strategisen sopimuksen sekä liikuntapalvelujen operatiivisen sopimuksen. Operatiivinen sopimus on lautakunnan ja toimialan välinen sopimus. Operatiivinen sopimus sisältää toimielimen palvelualueiden keskeiset taloudelliset sekä toiminnalliset tavoitteet kuten toimenpiteet, mittarit, työvoiman käytön ja laatutavoitteet.

Palvelutuotantosopimus täydentää strategista ja operatiivista sopimusta. Siinä toimialajohtaja ja palvelualue sopivat palvelutuotannon suunnitelmien sisällöstä. Toimialajohtaja hyväksyy sopimukset päätöspöytäkirjan liitteenä. Kuluvalle vuodelle laaditut palvelutuotannon suunnitelmat (sopimukset) ovat sisällöltään yhdenmukaiset sisältäen toiminnan ja palvelujen kuvaukset ja kehittämistavoitteet sekä taloudelliset ja henkilöstöresurssit.

Liite 1Liikuntapalvelujen palvelutuotantosopimus 2020

Toimialajohtaja Minna Sartes:

PäätösPäätin hyväksyä liitteen 1 mukaisen liikuntapalvelujen palvelutuotantosopimuksen vuodelle 2020.

 

Minna Sartes

toimialajohtaja

                     

Jakelu

tiedLiikuntalautakunta
tiedVapaa-aikatoimiala, liikuntapalvelut
tiedAhvenainen Päivi
tiedMäkynen Ilkka
tiedParkkunen Heini


Liitteet:

Vapaato § 7
Liite 1:Liikuntapalvelujen palvelutuotantosopimus 2020