Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala, liikuntapalvelut 
Liikuntapalvelujohtaja2208.11.2019 

12113-2019 (01 01 01)

Liikuntasuunnittelijan viran (vak.nro 403936) täyttäminen

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi 7.11.2019:

Vapaa-aikatoimialan liikuntapalveluissa on ollut haettavana liikuntasuunnittelijan virka 23.9.-7.10.2019 välisenä aikana. Vakanssi on ollut täyttämättä 13.9.2019 alkaen vakanssin hoitajan siirryttyä toisen työnantajan palvelukseen.

Palkkakustannukset sisältyvät toimialan/palvelukeskuksen/konsernihallinnon talousarvioon eivätkä lisää HTV:tä. Tehtäväkokonaisuutta ei voida hoitaa ilman uutta rekrytointia.

Työhön liittyy lautakuntavalmisteluvastuu. Suunnittelijan tehtäviin kuuluvat erityisesti liikuntapaikkainvestointien valmistelu sekä sisä- että ulkoliikuntapaikkojen osalta. Näiltä osin puhutaan vuosittain vähintään miljoonan, usein jopa miljoonien eurojen arvoisista hankkeista. Tehtävän vaikutukset ulottuvat mm. budjetointiin, ylläpitoon, investointeihin ja kaupunkirakenteeseen.

Liikuntasuunnittelijan tehtäväkohtainen palkka on 2.737,10 €/kk.

Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä yhteensä 26 kpl. Haastatteluihin kutsuttiin seitsemän hakijaa. Hakemusten, haastattelujen ja työkokemuksen perusteella liikuntasuunnitelijan virkaan esitetään valittavaksi Jenni Syrjämäki. Syrjämäellä on tehtävään riittävä koulutus ja nykyisten työtehtäviensä kautta hänellä on liikuntasuunnittelijan tehtävien hoitamisen kannalta erinomaiset tiedonhankinta-, tiedonkäsittely- ja suunnittelutaidot. Varasijalle esitetään valittavaksi liikuntatieteiden maisteri Veera Hälli.

Esitän, että Turun kaupungin liikuntasuunnittelijan virkaan (vak.nro 403936) valitaan liikuntatieteiden maisteri Jenni Syrjämäki 2.1.2020 alkaen. Lisäksi esitän, että varalle valitaan Veera Hälli.

PäätösPäätin valita Turun kaupungin liikuntasuunnittelijan virkaan (vak.nro 403936) liikuntatieteiden maisteri Jenni Syrjämäen 2.1.2020 alkaen ehdolla, että hänet todetaan Turun kaupungin työterveyshoitajan todistuksen perusteella terveytensä puolesta sopivaksi virkaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2.737,10 €/kk hänelle kuuluvin lisin. Päätän lisäksi, että varasijalle valitaan liikuntatieteiden maisteri Veera Hälli.

Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

 

Markus Kalmari

liikuntapalvelujohtaja

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä liikuntalautakunnalle kirjallisen oikaisuvaatimuksen 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

 

Jakelu

aoMuut hakijat
aoSyrjämäki Jenni
tiedHenkilöstöasioiden palvelukeskus
tiedLiikuntalautakunta
tiedAhjosaari Tea
tiedAhvenainen Päivi
tpvAlin Merja
tpvKurppa Seija
tiedNummi Oskari
tiedSandvik Virpi
tpvVirtanen Riitta