Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta2026.02.201911

2356-2019 (07 02 01)

Liikuntalautakunnan tehtäväalueella vuoden 2018 aikana tehdyt kaupungin asukkaiden ja toimielimen jäsenten aloitteet

Tiivistelmä: -

Liiklk § 20

Toimistosihteeri Tea Ahjosaari:

Kuntalain 23 §:n mukaan kunnan asukkaalla sekä kunnassa toimivalla yhteisöllä ja säätiöllä on oikeus tehdä aloitteita kunnan toimintaa koskevissa asioissa. Aloitteen tekijälle on ilmoitettava aloitteen johdosta suoritetut toimenpiteet.

Kaupungin hallintosäännön § 109 mukaan kaupunginhallituksen ja lautakunnan tehtäväalueella tehdyt kaupungin toimintaa koskevat aloitteet ja niiden johdosta suoritetut toimenpiteet on vietävä tiedoksi asianomaiseen toimielimeen vuosittain helmikuun loppuun mennessä. Toimielin voi samalla päättää, mitkä aloitteista on käsitelty loppuun.

Aloitteen tekijälle on ilmoitettava aloitteen vastaanottamisesta sekä aloitetta käsittelevän henkilön yhteystiedot ilman tarpeetonta viivytystä. Aloitteen tekijälle on ilmoitettava aloitteen johdosta suoritetut toimenpiteet kuuden kuukauden kuluessa aloitteen jättämisestä.

Toimielimen jäsen voi tehdä kokouksen lopuksi kirjallisen aloitteen toimielimen toimivaltaan kuuluvasta asiasta. Aloitetta ei oteta heti käsiteltäväksi, vaan se lähetetään valmisteltavaksi. Vastaus aloitteeseen tulee tuoda toimielimen käsiteltäväksi neljän kuukauden kuluessa.

Kaupungin asukkaiden aloitteet:

Liikuntalautakunnan jäsenten ja varajäsenten aloitteet:

Oheismateriaali 1Tehdyt aloitteet ja vastaukset aloitteisiin

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää merkitä edellä mainitut vuonna 2018 tehdyt aloitteet vastauksineen tiedoksi ja Paattisten nuorille osoitettavaa oleskelupaikkaa koskevaa aloitetta lukuun ottamatta loppuun käsitellyiksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.