Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta1726.02.20198

2351-2019 (02 05 00)

Nuva ry:n anomus liikuntasalien käytöstä koulutustapahtumassa

Tiivistelmä: -

Liiklk § 17

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi:

Liikuntapalvelut hallinnoi Turun kaupungin koulujen liikuntasalien ilta- ja viikonloppukäyttöä. Varaustoiminnassa vuoroja myönnetään koulujen liikuntasaleihin ensisijaisesti liikuntatoimintaan liikuntaseuroille ja muille liikunta järjestäville yhdistyksille.

Nuva ry on lähettänyt kaupungille anomuksen, jossa he anovat Syvälahden monitoimitalon liikuntasalia sekä Wäinö Aaltosen koulun viereistä Paavo-hallia käytettäväksi koulutustapahtumansa aikana 15.–17.3.2019 .  Nuva ry on Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto, joka toimiin Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Koulutustapahtuma järjestetään yhteistyössä Turun kaupungin nuorisopalveluiden kanssa.

Liikuntasalien liikunnallinen käyttö on maksutonta varaustoiminnassa alle 20v toiminnassa, mutta muusta kuin liikuntakäytöstä peritään hinnaston mukainen maksu, joka yli 400 neliön liikuntasaleissa on arkisin klo 16–22 ja viikonloppuisin klo 8-22 on 38 €/tunti. Näin ollen yhden koulun liikuntasalin varaus maksaisi pe 15.3. klo 16.00 – su 17.3.2019 klo 22 väliseltä ajalta (yht. 34 tuntia) 1 292 euroa (sis. alv). Kahden koulun yhteishinta olisi tuolta ajalta siis 2 585 euroa (sis. alv).

Turun kaupunki haluaa edistää nuorten vaikuttamismahdollisuuksia ja tämä koulutustilaisuus edistää tämän tavoitteen saavuttamista. Esitän, että Wäinö Aaltosen koulun viereinen liikuntahalli sekä Syvälahden monitoimitalon liikuntasali annetaan maksutta käyttöön liikuntapalveluiden hallinnoimana aikana edellä mainittuun tapahtumaan 15.3.–17.3.2019 väliseksi ajaksi. Maksuton käyttö antaa oikeuden käyttää saleja liikuntapalveluiden hallinnoimana varausaikana eli iltaisin ja viikonloppuisin. Varaus ei sisällä mahdollisuutta käyttää saleja majoittumiseen vaan siitä järjestäjien tulee sopia sivistystoimialan kanssa erikseen. Tapahtumajärjestäjän tulee myös laatia tapahtumaan pelastussuunnitelma ja toimittaa se viranomaisille vähintään kahta viikkoa ennen tapahtuman alkamista.

Liite 1                                  Nuva ry:n anomus

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää, että Wäinö Aaltosen koulun viereinen liikuntahalli sekä Syvälahden monitoimitalon liikuntasali annetaan maksutta käyttöön liikuntapalveluiden hallinnoimana aikana Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n järjestämään koulutustapahtumaan 15.3.–17.3.2019. Maksuton käyttö antaa oikeuden käyttää saleja liikuntapalveluiden hallinnoimana varausaikana eli iltaisin ja viikonloppuisin. Varaus ei sisällä mahdollisuutta käyttää saleja majoittumiseen, vaan siitä järjestäjien tulee sopia sivistystoimialan kanssa erikseen. Tapahtumajärjestäjän tulee myös laatia tapahtumaan pelastussuunnitelma ja toimittaa se viranomaisille vähintään kahta viikkoa ennen tapahtumaa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoSuomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry
tiedSyvälahden koulu
tpvAhtiainen Annakaisa


Liitteet:

Liiklk § 17
Liite 1:Nuva ry:n anomus