Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta929.01.20199

1324-2019 (01 02 02)

Liikuntalautakunnan opintomatka Islantiin 28.10.-31.10.2019

Tiivistelmä:

Liikuntalautakunta esittää kaupunginhallitukselle, että liikuntalautakunta oikeutetaan tekemään opintomatka Islantiin 28.10.-31.10.2019.

Liiklk § 9

Toimistosihteeri Jaana Siekkinen:

Liikuntapalvelut on liikuntalautakunnan toimeksiantona valmistellut opintomatkaa Islantiin 28.10. – 31.10.2019.

Matkan tavoitteena on tutustua Reykjavikin kaupungin liikunta- ja urheiluolosuhteisiin, nuorten vapaa-ajankorttijärjestelmään, kaupungin liikuntajärjestöihin sekä tavata paikallisia viranhaltijoita. Lisäksi tarkoitus on vierailla Reykjavikin kaupungin liikunta- ja urheilupaikoilla oheisen alustavan matkaohjelman mukaisesti. Vierailukohteet on pyritty valitsemaan siten, että niiden anti on mahdollista monipuolisesti hyödyntää mietittäessä Turun kaupungin liikuntaratkaisuja tulevina vuosina. Matka on tarkoitus tehdä yhdessä Turun kaupungin nuorisolautakunnan kanssa.

Matkalle voivat osallistua lautakunnan varsinaiset jäsenet, kaupunginhallituksen edustaja sekä lautakunnan kokouksiin osallistuvat viranhaltijat; toimialajohtaja Minna Sartes, liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari, kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors, liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi, hankekoordinaattori Marie Rautio-Sipilä, liikuntapalveluvastaava Johanna Friman, järjestöliikuntapäällikkö Terhi Anttila, talouspäällikkö Ilkka Mäkynen, toimistosihteeri Jaana Siekkinen sekä kehittämispäällikkö Heini Parkkunen. Yhteensä matkalle lähtee enintään 24 henkilöä.

Alustavan kustannusarvion mukaan matkasta ja majoituksesta aiheutuvat kustannukset ovat ilman ansionmenetyskorvauksia yhteensä noin 31 000 euroa. Tämän lisäksi maksettavaksi tulevat päivärahat, ruokailukustannukset paikan päällä, pääsylippumaksut ja bussikuljetukset.

Hallintosäännön 33 § mukaisesti kaupunginhallitus ratkaisee asiat, jotka koskevat toimielinten ulkomaanmatkoja.

Oheismateriaali 1               Liikuntalautakunnan alustava matkaohjelma

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää esittää kaupunginhallitukselle, että lautakunta oikeutetaan tekemään edellä mainitussa kokoonpanossa edellä esitetyn ja oheismateriaalissa mainitun alustavan matkaohjelman mukaisen opintomatkan Islantiin 28.10. – 31.10.2019. Matkasta aiheutuvat em. kustannukset maksetaan liikuntalautakunnan budjettivaroista.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

esiKaupunginhallitus