Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta9923.10.201810

12111-2018 (01 03 00)

Kansallinen liikuntafoorumi Seinäjoella 29.-30.10.2018

Tiivistelmä: -

Liiklk § 99

Toimistosihteeri Jaana Siekkinen:

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Sen tavoitteena on osaltaan vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä.Foorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea ja Suomen Paralympiakomitea. Paikallisena yhteistyökumppanina vuoden 2018 foorumissa toimii Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PLU).

Tilaisuus onkin tarkoitettu laaja-alaisesti valtionhallinnon, alue- ja kuntatason toimijoille, järjestöväelle, tutkijoille sekä muille asiantuntijoille.  

Osallistujilla on koko foorumin ajan mahdollisuus tutustua kansallisten ja paikallisten näytteilleasettajien näyttelypisteisiin.

Osallistumismaksu on 180 euroa, sisältäen molempien päivien ohjelmat, tarjoilut sekä illallisen.    

Liite 1Liikuntafoorumin ohjelma,

http://liikuntaneuvosto.fi/klf/2018

 

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää nimetä edustajansa Kansalliseen liikuntafoorumiin 2018 Seinäjoelle. Luottamushenkilöiden kustannukset korvataan Turun kaupungin hallintosäännön mukaisesti.

Kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 24000.

PäätösLiikuntalautakunta päätti nimetä Joonas Niemen edustajakseen Kansalliseen liikuntafoorumiin 2018 Seinäjoelle.

Luottamushenkilöiden kustannukset korvataan Turun kaupungin hallintosäännön mukaisesti. Kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 24000.

Jakelu

tiedLinnovaara Timo
aoNiemi Joonas
tiedSotnik Kristiina


Liitteet:

Liiklk § 99
Liite 1:Liikuntafoorumin ohjelma