Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala, liikuntapalvelut 
Liikuntapalvelujohtaja1112.10.2018 

11781-2018 (12 04 01)

Korvaavan liikuntatilan vuokraaminen Kiinteistö Barker Oy:ltä

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi

Liikuntapalvelut hallinnoivat liikuntatilojen tilavarauksia ja jakavat vuorot kaikkiin kaupungin liikuntasaleihin. Liikuntasaleja korjataan ja uudistetaan nyt useita yhtäaikaisesti, joista osa on olut ennakolta tiedossa ja osa tullut täytenä yllätyksenä.

Liikuntapalvelut ovat pulassa nyt tilojen tarjonnan kanssa kun yllättäen kovalla käytöllä ollut Hepokullan koulun liikuntasali jouduttiin sulkemaan kosteusvaurioiden vuoksi syyskuun lopussa. Samaan aikaan myös muita liikuntasaleja on pois toiminnasta. Ongelmaan saadaan siedettävä ratkaisu kun Yli-Maariaan valmistuva uusi koulu aloittaa toimintansa tammikuun loppupuolella 2019. Ennen tätä ei liikuntatoimintaa järjestäville tahoille ole tarjolla korvaavia tiloja tarpeeksi ja toimintoja joudutaan lakkauttamaan loppuvuoden osalta.

Nyt on löydetty korvaava liikuntatila, jota voitaisiin hyödyntää määräaikaisena korvaava tilana nyt vuoronsa menettäneille liikuntaa järjestäville ryhmille.

Olemme saaneet tarjouksen Kiinteistö Barker Oy:ltä tästä tilasta ja liikuntapalvelut on järjestellyt tälle tilapäiselle tarpeelle rahoituksen budjettinsa sisältä. Teknisesti tilan vuokraus tehdään kaupungin normaaleja käytänteitä noudattaen ja tila vuokrataan tilapalveluiden kautta ja kustannukset maksetaan liikuntapalveluiden kustannuspaikalta 24600.

Arvioidut kokonaiskustannukset vuokra-ajalta 15.10.2018 – 31.1.2019 ovat n. 15 000 euroa pitäen sisällään kaikki kustannukset, joista merkittävin on tilavuokra yht. 11 050,20 € +alv. koko vuokra-ajalta.

Esitän, että Turun kaupunki vuokraa korvaavaksi tilaksi tarjousten mukaisen tilan ja maksaa siitä syntyvät kustannukset kustannuspaikalta 24600. Tällä ratkaisulla saadaan turvattua toiminta siihen saakka, kunnes tammikuun loppupuolella saadaan käyttöön Yli-Maariaan valmistuva uusi koulu ja sen liikuntasali.

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

PäätösPäätän, että kaupunki vuokraa korvaavaksi tilaksi tarjousten mukaisen tilan ja maksaa siitä syntyvät kustannukset kustannuspaikalta 24600.

 

 

Markus Kalmari

liikuntapalvelujohtaja

 

Oikaisuohje ja valitusosoite liitteenä.

Jakelu

aoKiinteistö Barker Oy
tiedLiikuntalautakunta
tiedAaltonen Tiina
tpvNummi Oskari


Liitteet:

Liikp § 11
Liite 1:Pohjakuva