Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta7321.08.20187

9084-2018 (02 05 00)

Turun päivän 16.9.2018 uimalaitosten tarjous

Tiivistelmä: -

Liiklk § 73

Uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen:

Ehdotan, että Turun päivänä su 16.9.2018 tarjotaan kaikkiin avoinna oleviin uimalaitoksiin sisäänpääsyä tarjoushintaan kaksi yhden hinnalla. Tarjoaisimme edullisemman sisäänpääsyn.

Liikuntapalveluilla on ollut aiemmin käytössä mahdollisuus antaa suurten liikuntatapahtumien ja -turnausten osallistujille joko 50 % alennus uimalaitosten hinnoista tapahtuman aikana tai sitten mahdollisuus myydä lippuja alennushintaan. Olennaista on ollut, että tapahtuma on suuri ja merkittävä. Alennus on myönnetty aiemmin harkinnan mukaan sekä aikuisten että lasten tapahtumille.

Tässä tapauksessa on myös kyse suuresta ihmismäärästä ja merkittävästä päivästä kaikille turkulaisille. Näin voisimme myös seurata, mikä vaikutus tarjouksella on kävijämääriin.

Alennushintaan saatava sisäänpääsy saattaisi kannustaa uusia asiakkaita uimalaitosten palveluiden pariin ja sitä kautta turkulaisia omatoimiseen liikuntaan ja uimalaitosten palveluiden käyttöön myös tulevaisuudessa.

Esitän, että Turun päivänä uimalaitoksiin (Impivaaran uimahalli, Petreliuksen uimahalli ja Samppalinnan maauimala)pääsisi kaksi yhden hinnalla ja tarjoaisimme edullisemman sisäänpääsyn. Tarkemmista käytännöistä sovitaan liikuntapaikkaosaston kanssa.

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää myöntää Turun päivänä su 16.9.2018 tarjouksen uimalaitosten sisäänpääsymaksusta eli kaksi ihmistä pääsee sisään yhden hinnalla (edullisempi sisäänpääsy ilmainen). Tarkemmista käytännöistä sovitaan liikuntapaikkaosaston kanssa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvHaapanen Eeva
tiedHatanpää Susanna
tiedLinnovaara Timo
tiedNummi Oskari