Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta4424.04.20187

4656-2018 (02 05 00)

Kuntovitonen Oy:n hinnanalennusanomus Samppalinnan maauimalalipuista

Tiivistelmä: -

Liiklk § 44

Uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen:

Kuntovitonen Oy: anoo liikuntalautakunnalta hinnanalennusta Kuntovitonen tapahtumaan osallistuvien sisäänpääsymaksusta Samppalinnan maauimalaan.

Tapahtuma järjestetään Urheilupuiston kentällä la 26.5.2018 ja osallistujia tapahtumaan on odotettavissa n.2500. Anomuksessa pyydetään alennusta sisäänpääsymaksusta tapahtuman jälkeen Samppalinnan maauimalaan.

Liikuntapalveluilla on ollut aiemmin käytössä mahdollisuus antaa suurten liikuntatapahtumien ja -turnausten osallistujille joko 50 % alennus uimalaitosten hinnoista tapahtuman aikana tai sitten mahdollisuus myydä lippuja alennushintaan. Olennaista on ollut, että tapahtuma on suuri ja merkittävä. Alennus on myönnetty aiemmin harkinnan mukaan sekä aikuisten että lasten tapahtumille. Tässä tapauksessa on myös kyse suuresta ihmismäärästä ja Kuntovitonen markkinoisi omilla kanavillaan myös Samppalinnan maauimalaa. Kuntovitonen on järjestetty jo 30 vuoden ajan Turussa keväisin. Kuntovitonen on Turun Urheiluliiton omistama osakeyhtiö ja tapahtuman voitto käytetään lasten ja nuorten harrasteliikunnan tukemiseen.

Alennushintaan saatava maauimalalippu saattaisi kannustaa osallistujia omatoimiseen liikuntaan tapahtuman jälkeen ja liikunta/maauimalapalveluiden käyttöön myös tulevaisuudessa. He saattaisivat tuoda mukanaan myös muita asiakkaita.

Liikuntapalvelut esittää, että Kuntovitonen tapahtuman osallistujille myönnetään alennus Samppalinnan maauimalan sisäänpääsymaksusta ja osallistujat saavat sisäänpääsyn aleryhmähinnalla osallistujaranneketta näyttämällä. Normaali sisäänpääsymaksu on 5,50e ja ehdotamme, että osallistujat saisivat sisäänpääsymaksusta 50 %:n alennuksen. Tarkemmista käytännöistä sovitaan liikuntapaikkaosaston kanssa.

Kuntovitonen on Turun Urheiluliiton omistama osakeyhtiö ja tapahtuman voitto käytetään lasten ja nuorten harrasteliikunnan tukemiseen.

Liite 1                                  Anomus

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää myöntää Kuntovitonen tapahtumaan osallistuville oikeuden ostaa tapahtumapäivänä osallistujaranneketta näyttämällä sisäänpääsyn Samppalinnan maauimalaan 50 %:n alennuksella ja oikeuttaa liikuntapaikkaosaston toimihenkilöt sopimaan asian käytännön toteutuksesta.

 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoKuntovitonen Oy
tiedHaapanen Eeva
tpvHatanpää Susanna
tiedLinnovaara Timo


Liitteet:

Liiklk § 44
Liite 1:Kuntovitonen Oy:n anomus