Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta12912.12.20177

13128-2017 (032)

Seudullisen joukkoliikenteen hinnanalennusanomus uimahallilipuista

Tiivistelmä: -

Liiklk § 129

Uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen:

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte on lähettänyt liikuntalautakunnalle anomuksen hinnanalennuksesta koskien Fölin kuljettajille joululahjaksi annettavia uimahallilippuja.

Fölin kuljettajia on 850 ja lippuihin anotaan 50% alennusta. Normaalihinta 8e on tässä tapauksessa laskettu Impivaaran uimahallin hinnaston mukaisesti eli laskutettavaksi tulisi 4e x 850 = 3400e

Liikuntapalveluilla on ollut aiemmin käytössä mahdollisuus antaa suurten liikuntatapahtumien ja -turnausten osallistujille 50 % alennus uimalaitosten hinnoista tapahtuman aikana. Olennaista on ollut, että tapahtuma on suuri ja merkittävä. Alennus on myönnetty aiemmin harkinnan mukaan sekä aikuisten että lasten tapahtumille. Tässä tapauksessa on myös kyse suuresta ihmismäärästä. Fölin kuljettajat eivät ole myöskään oikeutettuja TYKY-rannekkeeseen, joten joululahjaksi saatu lippu saattaisi kannustaa heitä omatoimiseen liikuntaan ja liikuntapalveluiden käyttöön myös tulevaisuudessa. He saattaisivat tuoda mukanaan myös muita asiakkaita.

Liikuntapalvelut esittävät, että joukkoliikennejohtaja Sirpa Kortteelle myönnetään 50 % alennus Impivaaran uimahallin sisäänpääsymaksusta ja hän saa ostaa 850 lippua hintaa 4e/kpl. Tarkemmista käytännöistä sovitaan liikuntapaikkaosaston kanssa.

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

Ehdotus

Liikuntalautakunta päättää myöntää joukkoliikennejohtaja Sirpa Kortteelle 50 %:n alennuksen Föli kuljettajien joululahjaksi ostettavista 850 uimahallilipuista. Lähtöhintana käytetään Impivaaran uimahallin sisäänpääsymaksua (8e) eli ostosummaksi muodostuu 3400e. Samalla liikuntalautakunta oikeuttaa liikuntapalvelujohtajan tai määräämänsä sopimaan tarvittavista yksityiskohdista.


PäätösLiikuntalautakunta päätti myöntää joukkoliikennejohtaja Sirpa Kortteelle 50 %:n alennuksen Föli kuljettajien joululahjaksi henkilökohtaiseen käyttöön ostettavista 850 uimahallilipuista. Lähtöhintana käytetään Impivaaran uimahallin sisäänpääsymaksua (8e) eli ostosummaksi muodostuu 3400e. Hinnanalennus hyväksytään, koska kerralla ostettavien lippujen määrä on merkittävän suuri.

Päätös tehtiin Jakobssonin ehdotuksesta Lehtosen kannattamana yksimielisesti.

Jakelu

tpvHaapanen Eeva
tpvHatanpää Susanna
tiedKorte Sirpa
tiedLinnovaara Timo