Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta7922.08.20177

9019-2017 (010)

Vapaa-aikatoimialan virkamiesten läsnäolo ja puheoikeus liikuntalautakunnan kokouksissa

Tiivistelmä: -

Liiklk § 79

Vs. hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Seija Tölkkö:

Hallintosäännön 118 §:n mukaan kaupungin eri toimielimissä on jäsenten lisäksi läsnäolo-ja puheoikeus seuraavasti:

Asianomaiset esittelijät, toimielimen sihteeri, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kaupunginhallituksen määräämä edustaja tai tämän varaedustaja, kaupunginjohtaja ja apulaiskaupunginjohtaja. Kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajan ollessa estynyt, tämän tilalla voi läsnäolo- ja puheoikeutta käyttää kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajan nimeämä varaedustaja. Lautakuntien puheenjohtajilla on puhe- ja läsnäolo-oikeus lautakuntiensa jaostoissa.

Muiden kuin edellä mainittujen henkilöiden läsnäolo- ja puheoikeudesta päättää asianomainen toimielin.

Hallintosäännön 45 §:n 5 kohdan mukaan toimialajohtajan tehtävänä toimialallaan on esitellä asiat toimielimissä ja kaupunginjohtajan määräämissä asioissa kaupunginhallituksessa. Toimialajohtaja ei kuitenkaan voi esitellä asiaa kaupunginhallituksessa, mikäli hän on esitellyt samaa asiaa lautakunnassa ja lautakunta on tehnyt päätöksen toimialajohtajan esittelystä poiketen. Liikuntalautakunnan kokouksen toimialan viranhaltijoiden vakioedustajiksi tulisi nimetä toimialajohtaja Minna Sartes, vs. hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Seija Tölkkö 30.9.2017 asti, talouspäällikkö Ilkka Mäkynen, liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari, kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors sekä toimistosihteeri Jaana Siekkinen.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää, että lautakunnan kokouksissa on läsnäolo-ja puheoikeus seuraavilla virkamiehillä sekä heidän estyneenä ollessaan heidän varahenkilöillään:

Toimialajohtaja Minna Sartes, vs. hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Seija Tölkkö 30.9.2017 asti, talouspäällikkö Ilkka Mäkynen, liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari, kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors sekä toimistosihteeri Jaana Siekkinen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedAnttila Terhi
tiedKalmari Markus
tiedLainio-Peltola Minna
tiedNummi Oskari