Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta5616.05.20176

5746-2017 (000)

Liikuntalautakunnan ylimääräinen kokous 7.6.2017

Tiivistelmä: -

Liiklk § 56

Puheenjohtaja Janina Andersson:

Turun kaupungin hallintosäännön 4 §:n mukaan kaupungin toimielinten kokoukset pidetään toimielimen päättäminä aikoina.

Kokous pidetään myös, milloin puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi. Lisäksi kokous on pidettävä, mikäli enemmistö toimielimen jäsenistä tai esittelijä sitä puheenjohtajalta pyytää ilmoittamansa asian käsittelemistä varten.

Kokoukset pidetään toimielimen päättämässä paikassa. Puheenjohtaja voi kuitenkin erityisestä syystä määrätä muunkin kokouspaikan.

Liikuntalautakunnan kokoukset on pidetty pääsääntöisesti tiistaisin klo 17.00 alkaen Liikuntapalveluissa, Blombergin aukio 4, Turku.

Hallintosäännön 15 § mukaan toimielimen pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä toimielimen päättämänä aikana ja paikassa.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää pitää ylimääräisen kokouksen keskiviikkona 7.6.2017 klo18.00.

Lisäksi liikuntalautakunta päättää että toimielimen pöytäkirja pidetään tarkastamisen jälkeen nähtävänä kaupungin yleisessä tietoverkossa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Lisäksi liikuntalautakunta päätti Lintusen Kallion kannattamana yksimielisesti, että kokoukseen kutsutaan aiemmat lautakunnan jäsenet, kaupunginhallituksen edustajat ja esittelijät. Kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 24000.

 

Jakelu

tiedLaakso Sanna