Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta2821.03.20178

12955-2016 (643, 014)

Kupittaan urheiluhallin käyttö

Tiivistelmä: -

Liiklk § 28

Järjestöliikuntapäällikkö Terhi Anttila / Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi

Liikuntalautakunta päätti 14.2.2017 §23 , että lautakunnan seuraavaan kokoukseen tuodaan selvitys mahdollisuudesta avata Kupittaan urheiluhalli turkulaisille seuroille vähintään kaksi kertaa viikossa.

Hallin käyttöä ei ole rajattu pois miltään käyttäjäryhmältä tai tiettyihin kellonaikoihin. Hallia voivat käyttää kaikki sinne rannekkeen hankkineet käyttäjät. Ainoastaan käytön maksuttomuus rajautuu tiettyihin ranneketuotteisiin. Lautakunnan esityksellä viitattiinkin siihen, että Kupittaan urheiluhallin ryhmien oheisharjoittelurannekkeet ovat käytettävissä hallin aukiolojaksolla tiistaisin ja perjantaisin mutta joulu-maalikuussa ainoastaan perjantaisin.

Liikuntapalvelut esittää, että Kupittaan urheiluhallin oheisharjoitteluajoissa palataan käytäntöön, jossa tiistain oheisharjoitteluaikoja ei rajata joulu-maaliskuun ajalta pois. Liikuntapalvelut seuraa jatkossa eri käyttäjäryhmiä kulunvalvonnan avulla, ja arvioi sen mukaan miten hallin turvallinen ja tehokas käyttö pystytään takaamaan. Lisäksi samalla tarkastellaan, olisiko jokin muu kuin nykyinen tapa tarkoituksenmukaisempi ohjata käyttäjäryhmiä ja heidän harjoitteluaikojaan Kupittaan urheiluhallissa.

Liikuntapalveluiden esittämät oheisharjoittelurannekkeiden käyttöajat syyskaudesta 2017 alkaen Kupittaan urheiluhallissa:
- lapset: ti ja pe klo 14–19
- aikuiset ja yli 15-vuotiaat: ti ja pe klo 18–21

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää hyväksyä edellä esitetyt Kupittaan urheiluhallin oheisharjoitteluajat.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvHatanpää Susanna
tiedPyöli Ismo