Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta2317.02.201510

1482-2015 (112)

Liikuntalautakunnan edustus liikuntapalvelujohtajan virkaa hakeneiden haastatteluissa

Tiivistelmä: -

Liiklk § 23

Toimialajohtaja Minna Sartes:

Vapaa-aikatoimialan liikuntapalvelujohtajan virka (vak.nro 403800) oli haettavana niin, että hakuaika päättyi 9.2.2015 klo 15. Virkaan tuli 62 hakemusta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulussa suoritettu liikunta-alan tutkinto tai muu virkaan soveltuva korkeakoulututkinto tai urheiluopistossa suoritettu liikunnanohjaajan tutkinto, minkä lisäksi edellytetään hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kehittävää ja osallisuutta tukevaa työotetta.

Eduksi lasketaan johtamiskokemus, perehtyneisyys kunnallisiin liikuntapalveluihin ja niiden kehittämiseen. Lisäksi eduksi katsotaan molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

EhdotusLiikuntalautakunta päättää valita virkaa hakeneiden haastatteluihin puheenjohtajiston lisäksi kaksi edustajaa.

Edelleen lautakunta päättää, että pöytäkirja tämän asian kohdalla tarkistetaan heti ja päätös pannaan täytäntöön odottamatta sen lainvoimaisuutta.

PäätösLiikuntalautakunta päätti nimetä lautakunnan edustajiksi puheenjohtajiston lisäksi Pekka Rauteen ja Laura Palmusen.

Lisäksi lautakunta päätti, että pöytäkirja tämän asian kohdalla tarkistetaan heti ja päätös pannaan täytäntöön odottamatta sen lainvoimaisuutta.

Marjaana Risku ilmoitti olevansa esteellinen ja poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi.