Hakemus Parkin ulkojääkentän maksuttomaan koko perheen tapahtumaan!

 

 

Turun Riennon Taitoluistelu on järjestämässä koko perheelle suunnattua luistelutapahtumaa Temppuillen Tähtiin Parkin tekojääradalla maaliskuun 7. päivä perjantaina 2014 klo 17-19.

 

Tapahtuma on kaikille maksuton ja toivomme, että tapahtumaan osallistuu mahdollisimman moni taitoluistelusta kiinnostunut ikää katsomatta. Tulemme mainostamaan tapahtumaa sosiaalisessa mediassa, kuten Turun Riennon Taitoluistelun omilla nettisivuilla.

 

Teemana meillä on Temppuile Tähtiin. Ohjelmassa mm.

 

- Turun Riennon Taitoluistelun Masters-sarjan muodostelmaluistelujoukkue esiintyy avausnumerona klo 17 Dingon tahtiin.

- Seurastamme kaksi kilpailevaa yksinluistelijaa esiintyy omilla kilpailuohjelmillaan klo 17.30 ja 18.00.

- Taitoluistelijoiden Temppuillen Tähtiin- rata kaikille halukkaille klo 17.15-19.00.

-Jäällä seuramme luistelukouluvalmentajia antamassa vinkkejä luisteluun klo 17-19.

- Tapahtuman juontaa seuramme oma kasvatti, Dancing On Ice 2013- voittaja, turkulainen Nea Ojala. Nea ja hänen parinsa Sauli Koskinen valloitti Nelosella syksyn 2013 aikana suomalaiset tv-katsojat upeilla ohjelmillaan ja huikealla luistelun kehityskaarellaan. Tämä pari on saanut monet turkulaisetkin aikuiset miehet ja naiset uskaltautumaan lajimme pariin liittymällä aikuisten luistelukouluumme. TRT:n luistelukoulut eivät ole siis suunnattu vain lapsille vaan meillä on ryhmiä kaikenikäisille ja tasoisille luistelijoille. Uutuus tuntinamme on suosittu vanhempi-lapsi ryhmä, jossa perhe saa viettää laatuaikaa hyvässä valmennuksessa!

 

 

 

Turun Riennon Taitoluistelijat anoo liikuntalautakunnalta maksutonta sisäänpääsyä Parkille tapahtuman ajaksi ja toivottaa teidätkin lämpimästi tervetulleiksi tapahtumaamme!

 

 

 

 

.................................................
Ystävällisin terveisin

Turun Riennon Taitoluistelu

Noora Karjalainen

Luistelukoulukoordinaattori ja vastuuvalmentaja