Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta1221.01.201412

594-2014 (032, 642)

Alfan liikuntakeskuksen muutostyöt ja vuokran perintä

Tiivistelmä: -

Liiklk § 12

Liikuntapaikkapäällikkö Marjaana Risku:

Alfan liikuntakeskuksessa on syksyn aikana toteutettu kunnostustöitä. Liikuntakeskuksen tilojen ilmanvaihtoa on kohennettu ja paloturvallisuutta parannettu. Lisäksi on valmisteltu kamppailulajien siirtyminen ns. Alfan budohallista ison liikuntakeskuksen puolelle. Budolajien käyttöön on rakennettu mm. pukutilat. Liikuntalautakunnassa asiaa on käsitelty aiemmin mm. 12.6.2013 § 84 ja 8.10.2013 § 120.

Remontti tiloissa valmistui 30.12.2013. Budotilojen muutto uusiin tiloihin aloitettiin 6.1.2014.

Budolajien tilassa on vielä pieniä muutostöitä kesken johtuen pääosin tarvikkeiden toimitusajoista. Muun muassa osa tatameista saapuu paikalle tammikuun loppupuolella ja tatamien pohjarakenteiden tarvikkeet samoin. Myös väliverhojen toimivuutta parannetaan tammikuussa ja häkkivarastot asennetaan tammikuun lopulla. Pääosa vuoroista on kuitenkin jo toiminnassa. Käyttäjät ovat pienistä puutteista huolimatta tiloihin kohtuullisen tyytyväisiä.

Koska budotilan muutostyöt ovat vielä kesken, liikuntapalvelukeskus näkee, että olisi kohtuullista, mikäli tilan käyttäjiltä ei peritä vuokraa tammikuun ajalta.

Liikuntapalvelujohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta merkitsee Alfan liikuntakeskuksen remontin edistymisen tiedoksi. Lisäksi liikuntalautakunta päättää, että budohallin tiloista ei peritä vuokraa tammikuun 2014 ajalta, sillä muutostyöt ovat vielä hieman kesken.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedAhola Kaija
tiedHatanpää Susanna
tiedLehmusvuori Juha
tiedRiski Jaana