Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta5616.04.201310

4390-2013 (032)

Impivaaran uimahallin hinnasto takuukorjausten aikana

Tiivistelmä: -

Liiklk § 56

Uimalaitosten päällikkö Oskari Nummi:

Impivaaran uimahalli menee kesäksi 2013 kiinni normaalia aikaisemmin ma 20.5. alkaen. Kesäseisokin aikana tehdään peruskorjaus- ja laajennustyöhön liittyviä takuukorjauksia. Takuukorjaukset kohdistuvat pääsääntöisesti uimahallin 1.kerron tiloihin (allastilat, pesu- ja pukutilat).

Tilaliikelaitos ja urakoitsija ovat antaneet luvan pitää uimahallin 2. kerroksen ja 3. kerroksen tiloja avoinna takuukorjausten aikana. Liikuntapalvelukeskus pystyy siis pitämään avoinna uimahallin kolme kuntosalia ja liikuntasalin. Näiden tilojen käyttävät voivat käyttää 3. kerroksen pukuhuonetiloja.

Koska uimahallin palvelut muuttuvat merkittävästi suppeammiksi takuukorjauksen ajaksi, tulee määritellä hinta, joka kattaa kuntosalien ja liikuntasalin käytön. Takuukorjausten kokonaiskestoa ei ole vielä pystytty tarkasti määrittelemään, joten hinnan tulee olla kertamaksu.

Uimahallin takuukorjausten aikainen kuntosalitilojen ja liikuntasalin käyttö olisi mahdollista uimahallin normaalien aukioloaikojen mukaisesti 20.5.–20.6. ja 12.8.-remontin loppuun asti.

Esitän kertamaksun tasoksi samaa kuin muun muassa Kupittaa urheiluhallin käytöstä peritään eli aikuisilta 4 euroa, ale-ryhmiltä 3 euroa ja 15–16-v. lapsilta 2,5 euroa (kuntosalin ikäraja on 15v). Palveluita voisi lisäksi käyttää voimassa olevalla kausikortilla (seniori/työttömät) sekä varatuilla vuoroilla (3. kerroksen tilat) tilamaksua vastaan ilman sisäänpääsymaksua (tilauskuntosali 15€/t ja liikuntasali 9e/t).

Hinnat olisivat voimassa takuuremontin ajan.

Liikuntapalvelujohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää Impivaaran uimahallin kuntosalitilojen hinnaksi takuukorjausten ajaksi aikuiset kertamaksu 4,00 €, aleryhmät kertamaksu 3,00 €, lapset 15–16-v. kertamaksu 2,50 €. Palveluita voi lisäksi käyttää voimassa olevalla kausikortilla (seniori/työttömät) sekä liikuntasalia varatuilla vuoroilla tilamaksua vastaan ilman sisäänpääsymaksua (tilauskuntosali 15 €/t ja liikuntasali 9 €/t). Hinnat ovat voimassa takuukorjauksen ajan.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

 

Mäenpää poistui kokouksesta asian käsittelyn jälkeen klo 18.05.

Jakelu

tiedImpivaaran Uimahalli
tiedAhola Kaija
tiedHaaga Susanna
tiedLaakso Sanna