Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta3526.02.201320

1895-2013 (014)

Liikuntalautakunnan edustajien nimeäminen vanhusneuvostoon toimikaudeksi 2013-2014

Tiivistelmä: -

Liiklk § 35

Kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors:

Vanhusneuvoston voimassa olevan toimintasäännön mukaan kaupunginhallitus valitsee vanhusneuvostoon toimikauttaan vastaavaksi ajaksi neljätoista (14) varsinaista jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Eläkeläis- ja vanhusjärjestöjen edustajista valitaan seitsemän( 7) jäsentä ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä. Lisäksi seitsemän( 7) jäsentä ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä valitaan siten, että peruspalvelulautakunta, kiinteistöliikelaitoksen johtokunta, ympäristö- ja kaavoituslautakunta, kulttuurilautakunta ja liikuntalautakunta kukin tekevät esityksensä yhdestä jäsenestä ja henkilökohtaisesta varajäsenestä.

Kuultuaan vanhusneuvostoa kaupunginhallitus nimeää vanhusneuvoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Näistä toinen valitaan eläkeläis- ja vanhusjärjestöjä edustavien henkilöiden keskuudesta ja toinen kaupungin eri hallintokuntia edustavista henkilöistä. Puheenjohtajuus vuorottelee toimikausittain kaupungin hallintokuntien ja eläkeläis- ja vanhusjärjestöjen edustajien välillä.

Sosiaali- ja terveyslautakunta, kiinteistöliikelaitoksen johtokunta, kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta, kulttuurilautakunta ja liikuntalautakunta kukin tekevät esityksensä yhdestä jäsenestä ja henkilökohtaisesta varajäsenestä.

 

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää nimetä jäsen- ja varajäsenehdokkaansa vanhusneuvostoon toimikaudeksi 2013-2014.

PäätösLiikuntalautakunta päätti nimetä vanhusneuvostoon toimikaudeksi 2013-2014 jäsenehdokkaaksi varajäsen Heidi Haapalan ja varajäsenehdokkaaksi jäsen Joni Lähteenmäen.

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tiedTurun kaupungin vanhusneuvosto