Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta3126.02.201316

2231-2013 (061)

Kelaleikkurin hankinnan kilpailutuksen käynnistäminen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 31

Liikuntapaikkapäällikkö Marjaana Risku

Liikuntapalvelukeskuksen hoidossa on 13 luonnonnurmikenttää. Nurmikenttien hoitoon ja leikkaamiseen käytetään kelaleikkuria. Liikuntapaikkaosastolla on käytössä vuodelta 1992 oleva kelaleikkuri, joka on käyttöikänsä päässä. Liikuntalautakunnan hyväksymässä hankintasuunnitelmassa vuodelle 2013 on suunniteltu hankittavaksi uusi kelaleikkuri vanhan tilalle.

Hankinta on tarkoitus tehdä leasinghankintana. Kelaleikkurin hankinnan kokonaishinta koko leasingkaudella on noin 23.000 euroa. Liikuntapaikkaosaston käyttötaloudessa on hankintaan varauduttu.

Hankinta- ja logistiikkakeskus hoitaa kilpailuttamisen ja sopimusten tekemisen. Hankinta- ja logistiikkakeskus valmistelee hankinnalle asetettavat valintaperusteet yhdessä Liikuntapalvelukeskuksen kanssa.

Liikuntapaikkaosasto pyytää lupaa saada käynnistää kelaleikkurin kilpailutusprosessi yhdessä hankinta- ja logistiikkakeskuksen kanssa.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää käynnistää kilpailutuksen kelaleikkurin hankkimiseksi yhdessä hankinta- ja logistiikkakeskuksen kanssa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKonsernihallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus