Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta1826.02.20133

2212-2013 (010)

Vapaa-aikatoimialan virkamiesten puhe- ja läsnäolo-oikeus liikuntalautakunnan kokouksissa

Tiivistelmä: -

Liiklk § 18

Hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Seija Tölkkö:

Hallintosäännön 11 §:n mukaan lautakunnan kokouksissa on jäsenten lisäksi puhe- ja läsnäolo-oikeus seuraavilla henkilöillä:

Asianomaiset esittelijät, toimielimen sihteeri, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kaupunginhallituksen määräämä edustaja tai tämän varaedustaja, kaupunginjohtaja ja apulaiskaupunginjohtaja. Kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajan ollessa estynyt, tämän tilalla voi läsnäolo- ja puheoikeutta käyttää kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajan nimeämä varaedustaja. Lautakuntien puheenjohtajilla on puhe- ja läsnäolo-oikeus lautakuntiensa jaostoissa.

Muiden kuin edellä mainittujen henkilöiden läsnäolo- ja puheoikeudesta määrätään toimielimen johtosäännössä tai siitä päättää asianomainen toimielin.

Hallintosäännön 24 §:n mukaan lautakunnan esittelijänä toimii toimialajohtaja. Liikuntalautakunnan kokouksen toimialan viranhaltijoiden vakioedustajiksi tulisi nimetä toimialajohtaja Minna Sartes, liikuntapalvelujohtaja Arto Sinkkonen, vs. hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Seija Tölkkö ja talouspäällikkö Ilkka Mäkynen.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää, että lautakunnan kokouksissa on puhe- ja läsnäolo-oikeus seuraavilla virkamiehillä sekä heidän estyneenä ollessaan heidän varahenkilöillään:

Toimialajohtaja Minna Sartes, liikuntapalvelujohtaja Arto Sinkkonen, vs. hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Seija Tölkkö ja talouspäällikkö Ilkka Mäkynen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoMäkynen Ilkka
aoSartes Minna
aoSinkkonen Arto
aoTölkkö Seija